Головна Новини Світ США Унікальні міні-субмарини дозволять впритул наблизитися до "Титаніку"
commentss НОВИНИ Всі новини

Унікальні міні-субмарини дозволять впритул наблизитися до "Титаніку"

Підводний човен Cyclops зможе вмістити екіпаж з п'яти осіб, екскурсії триватимуть по вісім годин

7 листопада 2020, 18:36
Поділіться публікацією:

Базована у Вашингтоні компанія OceanGate Expeditions оголосила, що почне серію тижневих місій до місця аварії "Титаніка". З травня по вересень 2021 року компанія відвідає корабель, щоб провести серію дослідницьких експедицій і привезти невелику кількість гостей, щоб ті насолодилися зануренням і підводними видами затонулого судна.

Унікальні міні-субмарини дозволять впритул наблизитися до "Титаніку"

Екскурсії до "Титаніка"

Компанія побудувала підводний апарат класу Cyclops, Titan, спільно з Boeing і NASA. У підводному човні можуть розміститися п'ять осіб — пілот, вчений і три фахівці місії. Фахівці місії — це представники громадськості, які займаються практичними дослідженнями. Ці троє можуть купити місця на борту підводного човна по колосальній ціні в 125 000 доларів. Схоже, це найдорожчий тур в світі на даний момент.

Фахівці місії пройдуть підготовку в якості членів екіпажу і будуть виконувати практичні завдання щодо документування важливих особливостей історичного місця, яке знаходиться на глибині 3800 метрів під поверхнею океану. Використовуючи масив 4K-камер високої роздільної здатності, лазерний сканер і гідролокатор, команда OceanGate Expeditions створить повністю досліджувану фотореалістичну віртуальну тривимірну модель корабля. Кожна з шести 10-денних місій дасть можливість дев'яти кваліфікованим цивільним ученим раз в житті побачити і дослідити цей історичний меморіал.

Кожна екскурсія триватиме від шести до восьми годин, але перед цим гостям потрібно буде дістатися до самого місця аварії — їм буде запропоновано восьмигодинне плавання, відправною точкою якого стане острів Ньюфаундленд.

OceanGate Expeditions планує почати свої експедиції до "Титаніку" в травні наступного року, а в найближчі роки планує безперервно досліджувати місце корабельної аварії з травня по вересень.

Як повідомляло видання "Коментарі", вперше в історії "Титанік" розкриють заради цінного артефакту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини