Головна Новини Світ США В Америці медик зіпсував 500 доз вакцини від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

В Америці медик зіпсував 500 доз вакцини від COVID-19

Чоловіка звільнили за його виробничу помилку

31 грудня 2020, 09:55
Поділіться публікацією:

В Америці медик зіпсував 500 доз вакцини від COVID-19 компанії Moderna. Неприємна ситуація сталася в медичному центрі під назвою Aurora Health Care в штаті Вісконсин.

В Америці медик зіпсував 500 доз вакцини від COVID-19

Американець зіпсував 500 доз вакцини від коронавірусу. Фото: РБК

Чоловік зробив це навмисно. Спочатку він дістав місткості з препаратом зі спеціального холодильника. Проте вчасно повернути вакцини в холодне місце медик забув. Як результат, 500 пляшечок вакцини зіпсувалися.

Керівництво медичного центру звільнило співробітника. Поки невідомо, які мотиви переслідував медик та чому він виймав вакцину.

Представники медзакладу Aurora Health Care вже повідомили про інцидент владу. Надалі буде проведено розслідування.

Нагадуємо, що очільник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов зробив важливу заяву про проведення вакцинації в Україні. За його словами, Україна готова до проведення масової вакцинації проти коронавірусного захворювання.

Глава МОЗ також зазначив, що в найближчому майбутньому держава планує підписати договори на постачання препарату для щеплення з компаніями-виробниками. Міністр підкреслив, що Україна веде переговори з ними вже понад чотири місяці. Важливо, щоб препарат змогли доставити, як можна швидше.

Міністр також повідомив про те, що вакцинація буде проходить безпосередньо по регіонах, але головне, щоб це було швидко і оперативно. Степанов стверджує, що кампанія проти коронавірусу не повинна втручатися і впливати на зупинку інших програм імунізації українців:

Також сайт "Коментарі" розповідає, чи наносить вакцина проти коронавірусу шкоду організму. За словами експерта, робити щеплення потрібно тільки тими вакцинами, які пройшли всі три стадії випробувань.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини