Головна Новини Світ США В американському зоопарку тварини заразилися COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

В американському зоопарку тварини заразилися COVID-19

На цей момент стан тварин вже нормалізувався

13 січня 2021, 13:16
Поділіться публікацією:

У зоопарку, що розташований в місті Сан-Дієго дві горили заразилися коронавірусів. Аналізи підтвердили наявність хвороби у тварин. Про це інформує сайт American Association for the Advancement of Science (AAAS).

В американському зоопарку тварини заразилися COVID-19

У зоопарку у горил виявили коронавірус - фото: з відкритих джерел

За інформацією джерела, ветеринари помітили, що тварини стали часто чхати й взяли у них аналізи. Згідно з отриманими результатами, в аналізах виявили РНК коронавірусу. На цей момент тварини знаходяться під наглядом. Також повідомляється, що нині вакцин для домашніх та інших тварин, які можуть заразитися пандемічним коронавірусом не існує.

На щастя, горил в зоопарках виявляється відмінна медична допомога, і, швидше за все, вони виживуть, завдяки зусиллям відданих своїй справі ветеринарів, — зазначила еколог з Університету Вісконсіна в Медісоні Тоні Голдберг.

Співробітники зоопарку відзначили, що у них є підозри, що горили заразилися COVID -19 від члена команди охорони дикої природи парку, у якого був позитивний результат тесту на наявність вірусу. Хоча він, за словами персоналу, дотримувався всіх заходів безпеки, носив маску і рукавички.

Виконавчий директор зоопарку в Сан-Дієго Ліза Петерсон повідомила в прес-релізі, що зараз горили знаходяться на карантині. Їх стан у нормі, але ще залишився кашель. Якщо стан приматів почне погіршуватися, ветеринари будуть проводити консультації з цього приводу з лікарями, які лікують хворих на коронавірус людей.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що знайдено слабке місце COVID-19, яке допоможе уникнути зараження, а також про те, що глава МОЗ України Максим Степанов розповів, чи буде продовжено локдаун після 24 січня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини