Головна Новини Світ США В Держдепі звернулися до Зеленського. Що порадили йому зробити
commentss НОВИНИ Всі новини

В Держдепі звернулися до Зеленського. Що порадили йому зробити

У Держдепартаменті США порадили президенту Володимиру Зеленському бути більш відкритим із суспільством і не приховувати інформацію про реальну ситуацію на фронті, про це сказав Джеймс Рубін в інтерв’ю Politico

28 березня 2024, 18:35 comments1001
Поділіться публікацією:

Керівник Центру глобальної взаємодії США при Державному департаменті, який відповідає за протидію дезінформації, Джеймс Рубін висловив думку, що президент України Володимир Зеленський має бути більш відкритим у поширенні інформації про ситуацію війни в країні.

В Держдепі звернулися до Зеленського. Що порадили йому зробити

Володимир Зеленський

За його словами, іноді українська влада може демонструвати супротив свободі інформації, яка є нормою для демократичних країн.

Він також вказує на те, що воєнні кореспонденти повинні мати можливість розповідати про події на передовій, навіть якщо ця інформація не завжди відповідає інтересам Зеленського.

Окрім того, Рубін підкреслює важливість медіа-свободи в демократичних суспільствах і стверджує, що Україна, рухаючись в правильному напрямку, ще не є повноцінною демократією.

Американський експерт також вважає, що кращий доступ до інформації про події на полі бою може збільшити потребу України у допомозі з боку міжнародних союзників.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що зараз Україна відчуває брак боєприпасів на фронті через те, що у Сполучених Штатах ніяк не можуть прийняти рішення щодо виділення фінансової допомоги Києву. При цьому президент Володимир Зеленський підкреслив, що важко зрозуміти зволікання із виділенням допомоги, адже на 80% вона залишається у Сполучених Штатах.

Окрім того, Зеленський попередив про те, що країна-агресор планує новий наступ на Україну і він уже може відбутися в найближчі місяці. При цьому він підкреслив, що ворог добре озброєний на відміну від Сил оборони. Саме тому він закликав союзників не зволікати із допомогою Збройним силам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини