Головна Новини Світ США У США 13 людей загинули у полум'ї: причиною пожежі могли стати дитячі пустощі
commentss НОВИНИ Всі новини

У США 13 людей загинули у полум'ї: причиною пожежі могли стати дитячі пустощі

У США розслідують причини жахливої пожежі у Філадельфії

7 січня 2022, 09:58
Поділіться публікацією:

5 січня у Філадельфії згорів вщент триповерховий будинок. Пожежники, що загасили полум'я, знайшли на місці тіла. Всього загинуло 13 осіб, серед них восьмеро дітей. Про це повідомляє NBC News.

У США 13 людей загинули у полум'ї: причиною пожежі могли стати дитячі пустощі

Місце пожежі у районі Фермаунт у Філадельфії, фото Monica Herndon / The Philadelphia Inquirer via AP

Як повідомили у пожежній службі Філадельфії, на ліквідацію пожежі знадобилося близько 50 хвилин. За даними правоохоронних органів, крім загиблих, двоє осіб у тяжкому стані були госпіталізовані до дитячої лікарні Філадельфії та до університетської лікарні Темпл.

Наразі триває слідство за фактом загибелі громадян у пожежі. Слідчі з’ясовують, чи може бути причетною до пожежі 5-річна дитина, що гралася із запальничкою біля ялинки.

Таку версію включили до заяви про обшук, яку прокуратура подала до суду, щоб отримати ордер на проведення слідчих дій на місці події.

За словами Джейн Ро, речниці офісу прокуратури Філадельфії, поки що відомство лише подало документи, які дозволили б слідчим отримати доступ до місця події. Розслідування проводить Пожежна служба Філадельфії та федеральне агентство Міністерства юстиції США.

Поки що офіційно не встановлена причина пожежі. Слідчі повідомили, що вони з’ясовують, чому жоден із димових сигналізаторів із батарейним живленням у будинку не працював. Наразі слідство встановило, що полум’я охопило кухню другого поверху та поширилося на третій поверх.

Як повідомляв портал "Коментарі", восьмеро дітей і четверо дорослих загинули під час пожежі у США. Будівля належить Управлінню житлового будівництва Філадельфії, що фінансується з федерального бюджету, четвертому за величиною управлінню житлового господарства у Сполучених Штатах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини