Головна Новини Світ США В США громадяни здають зброю для українців (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

В США громадяни здають зброю для українців (Фото)

В Маямі американці здали зброю для України

23 червня 2022, 09:40
Поділіться публікацією:

У суботу, 18 червня 2022 року Департамент поліції Маямі організував акцію зі здачі зброї для українців під назвою "Зброя для України". Метою акції було не лише допомогти українцям, а й зменшити кількість вогнепальної зброї на вулицях міста. Про це повідомили на сторінці поліції в Фейсбук.

В США громадяни здають зброю для українців (Фото)

фото Miami PD

Американці мали змогу здати зброю та отримати гроші за неї Акція проходила біля міської ратуші. За пістолет містянам давали 50 доларів, за рушницю – 100 доларів, а за гвинтівки AK-47 або AR-15, що заборонені в США з 1994 року, – 150 доларів. Багато містян відгукнулися на заклик поліціянтів та принесли свою зброю.

За словами представника поліції, акція була успішною. Поліціянтам вдалося зібрати чимало рушниць та пістолетів. 

"Нам вдалося зібрати 68 одиниць вогнепальної зброї під час акції Gun Buy-Back. Ми викупаємо зброю в тих, кому вона вже не потрібна. Ніхто не знає, скільки життів вдасться врятувати завдяки цій акції. Ми передамо її нашим друзям в Україні. Дякуємо всім, хто долучився та допоміг зробити місто безпечнішим", — наголосив начальник поліції.

Як писав портал, окупанти просуваються ближче до Лисичанська та мають тактичні успіхи. В напрямку Слов’янська окупанти просунулися на незначну відстань, в той же час вони намагаються блокувати логістичні шляхи та трасу Т1302 Бахмут-Лисичанськ.

Також ми писали, що міністр оборони США Остін розповів, яке саме озброєння і скільки отримає Україна. 15 червня відбулося засідання контактної групи з представників близько 50 країн, або так званий Рамштайн-3. Результати засідання оптимістичні. Найближчим часом Україна отримає для захисту своїх територій деяке озброєння.

В США громадяни здають зброю для українців (Фото) - фото 2
В США громадяни здають зброю для українців (Фото) - фото 3
В США громадяни здають зброю для українців (Фото) - фото 4
В США громадяни здають зброю для українців (Фото) - фото 5




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини