Головна Новини Світ США В США назвали виділення допомоги Україні «злим жартом». Чи отримає Київ гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

В США назвали виділення допомоги Україні «злим жартом». Чи отримає Київ гроші

Трампістка Марджорі Тейлор Грін застерегла спікера Палати представників Майка Джонсона від виставлення на голосування питання щодо надання допомоги Україні. За її словами, таке рішення стало б «злим жартом»

2 квітня 2024, 13:26 comments3103
Поділіться публікацією:

Конгресменка-трампістка Марджорі Тейлор Грін застерегла спікера Палати представників республіканця Майка Джонсона від його наміру провести голосування за виділення допомоги Україні у розмірі 60 млрд доларів.

В США назвали виділення допомоги Україні «злим жартом». Чи отримає Київ гроші

Тейлор Грін

Грін розкритикувала у Твіттері Джонсона і звинуватила його в тому, що він вирішив піти на поступки демократам у питанні щодо організації безпеки кордону Сполучених Штатів та Мексики.

За її словами, якщо допомогу Україні буде виділено, то це стане "злим жартом".

"Якщо спікер Джонсон виділить ще 60 мільярдів доларів на оборону українського кордону після того, як він повністю профінансував смертельно небезпечний відкритий кордон Байдена, це буде злий жарт над американським народом"
, – заявила Грін.

Відомо, що раніше Грін ініціювала відставку Джонсона. При цьому Джонсон заявив, що він має намір провести голосування за виділення допомоги Україні. При цьому він не виключив, що можливо її надаватимуть Києву в кредит.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ще із зими 2023 року в Сполучених Штатах ніяк не можуть проголосувати за те, щоб надати Україні допомогу у розмірі 60 млрд доларів. Проти такого рішення категорично виступають республіканці, які є відданими прихильниками Дональда Трампа.

За словами експертів, Україна стала заручницею боротьби двох американських партій напередодні президентських виборів. Республіканці блокують допомогу Україні, щоб не давати Джо Байдену можливість говорити про успіхи на міжнародній арені та підтримку України у війні з Росією.

Разом з тим в Пентагоні неодноразово підкреслювали, що без допомоги від США Сили оборони почнуть втрачати території.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини