Головна Новини Світ США В США пасажири врятувалися з літака, який охопило полум'я
commentss НОВИНИ Всі новини

В США пасажири врятувалися з літака, який охопило полум'я

Пожежники гасили пожежу кілька годин

20 жовтня 2021, 15:20
Поділіться публікацією:

В США пасажири врятувалися з літака, який охопило полум'я

Літак згорів повністю, фото Fox5 DC

Одна з авіакатастроф сталася в США 19 жовтня зранку. З місця події госпіталізували двох людей з травмами. Усі пасажири літака MD-87 залишилися живими незважаючи на те, що борт згорів вщент. Про це повідомляє видання Fox5dc.

Пасажирам літака пощастило, що борт не здійнявся у повітря, а почав горіти на землі. Тому люди встигли врятуватися з охопленого полум'ям пасажирського літака. Подія трапилася в окрузі Уоллер, що знаходиться в штаті Техас.

Полум'я, що охопило літак, та клуби чорного диму було видно за кілька миль. Відомо, що у Федеральній авіаційній адміністрації розповіли, що повітряне судно протаранило паркан та загорілося в полі поза межами летовища. Літак мав злетіти з аеропорту Х'юстона до Бостона.

За даними операторів, на борту літака, який поїхав на поле, неподалік перехрестя Мортон-роуд, був 21 пасажир. На місце викликали пожежників та "швидку". Двох людей з травмами доставили до лікарні Меморіал Германа.

Пожежники тривалий час продовжували гасити пожежу біля аеродромної смуги Хенріксен. Також на місце прибули працівники Управління з надзвичайних ситуацій округу Уоллер та екстрені служби Уоллер-Гарріс.

Наразі Федеральне управління авіації та Національна рада з безпеки транспорту проводять розслідування.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Ізраїлі чоловік впав з повітряної кулі на автівку. Неподалік Афула розбився чоловік, що впав з висоти. Відомо, що член екіпажу повис на повітряній кулі. Однак незважаючи на всі спроби врятувати його, 28-річний хлопець впав і розбився.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини