Головна Новини Світ США У США після вакцинації госпіталізували працівницю медичного закладу
commentss НОВИНИ Всі новини

У США після вакцинації госпіталізували працівницю медичного закладу

Причиною цьому стала алергічна реакція організму на препарат

17 грудня 2020, 08:09
Поділіться публікацією:

У США після вакцинації госпіталізували працівницю медичного закладу. У штаті Аляска (США) після вакцинації від коронавірусної хвороби COVID-19 госпіталізували медичну працівницю. Про це повідомляє The New York Times з посиланням на джерела. 

У США після вакцинації госпіталізували працівницю медичного закладу

Зазначається, що медик отримала щеплення вакциною компаній BioNTech і Pfizer. Однак, вже у вівторок у неї погіршилося самопочуття, що призвело до негайної госпіталізації. За попередньою інформацією, причиною цьому стала алергічна реакція організму на препарат. Раніше у жінки ніколи не траплялося алергічних реакцій на медичні препарати. Водночас у лікарні стан пацієнтки оцінили як стабільний. 

Відзначається, що за 10 хвилин після вакцинації у бідолашної почалася анафілактична реакція разом з почервонінням та задишкою. За словами лікарів реакція вщухла дуже швидко після того, як пацієнтці було надано лікування епінефрином. 

Завдяки стабільному стану вже за день постраждалу планується виписати. 

Урядовці та вчені зацікавлені у вивченні цього випадку.

До слова, нещодавно схожа реакція на вакцину була у двох інших медпрацівників, які отримали щеплення у Великій Британії минулого тижня.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Україні за останній тиждень на гостре респіраторне вірусне захворювання інфікувалися понад сто вісімдесят три тисячі осіб, а за весь час епідеміологічного сезону перехворіли майже п'ять відсотків населення країни. 

Крім того, порталу стало відомо, що ВООЗ заявила про ризик нової хвилі COVID-19 в Європі — в організації назвали терміни та причини нової епідемії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини