Головна Новини Світ США В США вибув перший кандидат на посаду президента
commentss НОВИНИ Всі новини

В США вибув перший кандидат на посаду президента

Американський політик вирішив припинити участь у змаганнях за крісло президента США.

30 серпня 2023, 12:07 comments1423
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Мер Маямі Френсіс Суарес оголосив, що виходить з виборчих перегонів на посаду президента США. Про це американський політик оголосив у допису, який опублікував у соцмережі Twitter.

В США вибув перший кандидат на посаду президента

Американський політик Френсіс Суарес. Фото з відкритих джерел

У своєму розлогому дописі Френсіс Суарес розповів, що попри припинення президентської кампанії він і надалі буде боротись за майбутнє американців. Американський чиновник вказав особливий пріоритет на латиноамериканську спільноту, яка, на його думку, потерпає від демократів.

"Попри те, що я вирішив призупинити свою президентську кампанію, я залишаюся готовим зробити цю країну кращою для кожного американця", — пише Френсіс Суарес.

Нагадаємо, що на початку передвиборчих перегонів у червні Френсіс Суарес негативно відзначився своїми словами щодо міжнародної політики у питанні прав людини. Журналісти запитали мера Маямі про його ставлення до уйгурів у Китаї, які піддаються утискам з боку керівництва КНР. Однак політик перепитав, "що таке уйгури?". Це викликало критику у політичних колах, а експерти вказували, що американський політик має знати, що Вашингтон приділяє особливу увагу порушенням прав людини у Китаї.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американського політика Дональда Трампа можуть зняти з президентських виборів. Юристи знайшли неочікувану причину у Конституції Сполучених Штатів. Трампа можуть дискваліфікувати через його участь у штурмі на Капітолій у 2019 році.

Також "Коментарі" писали, що у Білому домі зробили нову заяву щодо авіатрощі літака Пригожина, де загинув лідер вагнерівців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини