Головна Новини Світ США В США закликають Зеленського не показувати план перемоги Трампу: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

В США закликають Зеленського не показувати план перемоги Трампу: яка причина

Професор Ігор Айзенберг вважає, що Трампу не слід показувати план перемоги України.

сьогодні, 10:20
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Український та американський вчений професор Мангеттенського університету Ігор Айзенберг заявив, що кандидат в президенти США Дональд Трамп може публічно розкрити секретні пункти плану перемоги від Зеленського. За його словами, Трампу краще не показувати такі документи.

В США закликають Зеленського не показувати план перемоги Трампу: яка причина

Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Професор Ігор Айзенберг в ефірі телеканалу "Еспресо" закликав президента Володимира Зеленського не показувати план перемоги Трампу, якщо документ містить секретні моменти.

"Відверто кажучи, якщо в Плані перемоги президента Зеленського є секретні моменти, я б не говорив про них із Дональдом Трампом", — говорить Айзенберг.

Вчений пояснює, що кандидат в президенти США може публічно розкрити інформацію своїм прихильникам під час передвиборчої кампанії.

"Річ не у тому, що Трамп може передати цю інформацію в Кремль, а в тому, що він може їх озвучити на черговому мітингу, де він зустрічається зі своїми прихильниками… якщо дійсно там є секретні матеріали, то на місці президента України я ними не ділився б з Трампом", — сказав професор.

За словами Айзенберга, з Трампом вже неодноразово траплялись моменти, коли він озвучував секретну інформацію.

Президент Володимир Зеленський перед візитом до США розповів, що план перемоги України покаже президенту Джо Байдену та кандидатам Камалі Гарріс та Дональду Трампу. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляли про Дональда Трампа, який розповів, як діятиме з Україною, якщо стане президентом США.

Також "Коментарі" писали про те, скільки українців вірять у план перемоги Зеленського. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини