Головна Новини Світ США Вбивця півмільйона людей: кандидатка в президенти США різко розкритикувала Путіна (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивця півмільйона людей: кандидатка в президенти США різко розкритикувала Путіна (ВІДЕО)

Одна з головних конкуренток Дональда Трампа та кандидатка в президенти США Ніккі Гейлі критично висловилась про президента Росії Володимира Путіна.

9 листопада 2023, 17:00 comments2571
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кандидатка в президенти США від Республіканської партії Ніккі Гейлі під час дебатів різко розкритикувала президента Росії Володимира Путіна за вторгнення в Україну. Гейлі називає Путіна вбивцею та закликала підтримати Україну у війні проти Росії.

Вбивця півмільйона людей: кандидатка в президенти США різко розкритикувала Путіна (ВІДЕО)

Кандидатка в президенти США Ніккі Гейлі. Фото з відкритих джерел

У США пройшли треті дебати серед кандидатів в президенти від Республіканської Партії. Найяскравіше на них виступила губернаторка Південної Кароліни Ніккі Гейлі, яка розкритикувала своїх колег у не бажанні підтримувати Україну та йти на поступки перед Путіним.

Ведуча дебатів запитала позицію Ніккі Гейлі щодо війни в Україні.

"Перше, що я вам скажу, це те, що ми всі пам'ятаємо, що зробив цей бандит, коли він вдерся в Україну. Ми всі знаємо, що півмільйона людей загинули через Путіна", — почала говорити Гейлі.

Кандидатка в президенти США закликала надати більше зброї Україні для перемоги. Гейлі розкритикувала Байдена зазначивши, що якби президент США відправив усю необхідну зброю вперше, коли про це попросили, то війна була б закінчена.

Переглянути відео з дебатів Ніккі Гейлі, де вона критикує Путіна можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у США назвали кандидата в президенти перемозі якого зрадіє Путін. Він озвучив скандальний план згідно з яким пропонує віддати Росії окуповані частини України, якщо Путін погодиться припинити союз з лідером КНР Сі Цзіньпінем.
Також "Коментарі" писали про республіканця Дональда Трампа, який під час своєї президентської кампанії потрапив у конфуз пов'язаний з Угорщиною, Україною та Росією. Відповідне відео потрапило в мережу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини