Головна Новини Світ США Вбивство Навального: США готують персональні санкції проти Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство Навального: США готують персональні санкції проти Путіна

Вашингтон готує персональні санкції проти російського диктатора

23 лютого 2024, 00:43
Поділіться публікацією:

У відповідь на раптову смерть у тюрмі російського опозиційного політика Олексія Навального США введуть персональні санкції проти диктатора Росії Володимира Путіна.

Вбивство Навального: США готують персональні санкції проти Путіна

США введуть санкції проти Путіна. Фото з відкритих джерел

Після зустрічі з дружиною Юлією та донькою Дариною загиблого російського опозиціонера Джо Байден повідомив, що "завтра ми оголосимо про санкції проти Путіна, який відповідальний за його (Навального – ред.) смерть".

Як відомо, 22 лютого президент США Джо Байден зустрівся у Сан-Франциско з дружиною загиблого в російській тюрмі опозиційного політика Олексія Навального Юлією та його донькою Дариною. Американський президент висловив їм співчуття у зв'язку з трагічною подією та висловив впевненість, що Юлія і Дарина разом з великою кількістю росіян, які не підтримують політику диктатора Володимира Путіна та його поплічників, продовжать справу Олексія Навального.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що для перемоги у війні над Росією Україна повинна зробити своїми пріоритетами перехід до оборони, відновлення боєздатності армії та завдання ударів по найбільш вразливих місцях російської армії. На думку старшого наукового співробітника Фонду Карнегі Майкла Кофмана, для збереження шансів на перемогу над РФ Україна має керуватися принципом "утримуй, розбудовуй, бий". 

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники почали перекидати на інші ділянки фронту свої підрозділи з окупованого міста Авдіївка Донецької області. найближчим часом варто очікувати ускладнення ситуації на південному фронті у Запорізькій області та Харківському напрямку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини