Головна Новини Світ США Вбивство прихильниці Трампа в Капітолії: в мережі з'явилося шокуюче відео (18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство прихильниці Трампа в Капітолії: в мережі з'явилося шокуюче відео (18+)

В результаті стрільбі в Капітолії загинула ветеран ВПС США

7 січня 2021, 22:02 comments2473
Поділіться публікацією:
Check

В мережі опубліковано відео моменту пострілу в будівлі Капітолія США, в результаті якого загинула Ешлі Беббіт. Поліцейський охорони Капітолію зробив постріл практично в упор, коли жінка спробувала потрапити всередину.

Вбивство прихильниці Трампа в Капітолії: в мережі з'явилося шокуюче відео (18+)

ФОТО: Радио Sputnik

Відзначимо, раніше ряд американських ЗМІ заявили, що встановили особу застреленої жінки. Вона була ідентифікована як Ешлі Беббіт. Жінка була ветераном ВВС США з 14-річним стажем і переконаною прихильницею президента Дональда Трампа.

Нагадаємо, 6 січня у Вашингтоні сотні прихильників президента США Дональда Трампа увірвалися в будівлю Капітолію в той час, коли там проходило спеціальне спільне засідання обох палат Конгресу по твердженню перемоги Байдена. Після декількох годин заворушень поліція звільнила будівлю Капітолію від протестуючих. В ході зіткнень загинули чотири людини.

Пізніше Конгрес США відновив роботу після термінової евакуації в результаті захоплення будинку Капітолію прихильниками Дональда Трампа. У той же день Конгрес США офіційно затвердив перемогу демократа Джо Байдена на виборах президента.

Як повідомляло видання "Коментарі", Меркель різко висловилася з приводу захоплення Капітолію. У четвер канцлер Німеччини розкритикувала президента США Дональда Трампа за хаос і насильство в Капітолії США. Виступаючи на віртуальному заході, організованому консервативною партією ХСС Баварії, канцлер заявила, що зображення прихильників Трампа, які штурмують Капітолій в середу, змусили її "розсердитися і засмутитися". Меркель сказала: "Я глибоко шкодую, що президент Трамп не визнавав своєї поразки з листопада, і вчора знову відмовився зробити це. Виникли сумніви в результаті виборів, і це створило атмосферу, яка зробила можливими події останньої ночі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

нугзар

7 січня 2021, 22:20

у этой полоумной тетки в жизни что-то бы поменялось, будь избран Трамп на второй срок? Пропаганда и ее сынишка Телевизор - наистрашнейшие изобретения Человечества. Пенсию за 15 лет службы могла бы получать ..."Количество ума на Земле соответствует шестистам миллионам населения, но население растет" (с)


Новини