Головна Новини Світ США Ведуча BBC Ліза Шоу померла після щеплення вакциною AstraZeneca
commentss НОВИНИ Всі новини

Ведуча BBC Ліза Шоу померла після щеплення вакциною AstraZeneca

Причиною смерті вказали крововилив в мозок

27 серпня 2021, 01:55
Поділіться публікацією:

44-річна радіоведуча Ліза Шоу, яка працювала на BBC Radio Newcastle, померла після того, як зробила щеплення проти коронавірусу вакциною AstraZeneca. Про це повідомляє британське видання The Guardian.

Ведуча  BBC Ліза Шоу померла після щеплення вакциною AstraZeneca

Ліза Шоу - фото з відкритих джерел

Причиною смерті вказали крововилив в мозок, який був викликаний згустком крові (тромбом). Це сталося через три тижні після того, як Шоу зробила перше щеплення проти коронавірусу вакциною AstraZeneca. Вона померла в лікарні Royal Victoria ще в травні.

Слідчі розповіли, що 44-річну Шоу госпіталізували після того, як лікарі, яким вона скаржилася на головний біль, виявили, що у неї був крововилив в мозок.

Вперше на головний біль Ліза поскаржилася через кілька днів після того, як зробила першу дозу щеплення проти коронавируса. В результаті їй довелося поїхати в лікарню, щоб попросити про невідкладну допомогу. Там у неї виявили тромб. Звідти її перевели в лікарню Royal Victoria, де їй зробили кілька процедур, щоб знизити внутрішньочерепний тиск.

За словами паталогоанатома Туомо Полвікоскі, до вакцинації Шоу була абсолютно здоровою. На його думку, клінічні дані свідчать про те, що смерть дійсно спровокувала вакцина. Загалом, у Великобританії, зареєстровано 72 смертельних випадки після того, як 24,8 мільйона британців отримали по першій дозі вакцини проти коронавірусу від AstraZeneca.

Нагадаємо, паціентам з хронічними хворобами щеплення від коронавірусу необхідні. Вони не мають протипоказань до цієї процедури. Інакше може трапитися так, що ці хворі можуть перехворіти коронавірусів в більш важкій формі. Разом з тим є певні обмеження, про які повинні знати хворі, які страждають від онкології. Про це повідомляє національне Міністерство охорони здоров'я. Щоб не захворіти новою хворобою, обов'язкові щеплення потрібно зробити пацієнтам, які страждають від бронхіальної астми, серцево-судинних захворювань і діабету, щоб в подальшому не піддавати своє життя смертельній небезпеці. Пацієнти, які лікуються від онкологічних захворювань, як стверджують медики, складно переносять ковід. 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини