Головна Новини Світ США Вибирай, чого душа бажає: в США розширили можливості для страти
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибирай, чого душа бажає: в США розширили можливості для страти

Дональд Трамп поспішає розширити можливості для страти перед своїм відходом з поста президента США

28 листопада 2020, 09:25
Поділіться публікацією:

Міністерство юстиції США поспішило змінити правила щодо федеральних страт, оскільки вони прискорюють безліч запланованих страт в останні дні правління адміністрації Трампа, включаючи розширення можливих методів страти, в тому числі страту на електричному стільці і смерть через розстріл.

Вибирай, чого душа бажає: в США розширили можливості для страти

ФОТО: The New Yorker

Затверджена поправка до правила "Порядок федеральних страт" надає федеральним прокурорам більш широкий вибір варіантів виконання вироку, щоб уникнути затримок, якщо штат, в якому в'язень був засуджений, не надає інших альтернатив.

Правило було включено в число трьох десятків політичних змін, які президент Дональд Трамп намагається провести до кінця свого терміну. Про пропоновані зміни вперше повідомив ProPublica.

Генеральний прокурор Вільям Барр і Управління інформації та регулювання просунули це правило. Після того, як схвалена поправка буде опублікована в Федеральному реєстрі — що може статися вже в п'ятницю, за словами представника Міністерства юстиції, — вона вступить в силу через 30 днів.

Пропонована поправка, яка була опублікована в серпні, закликає до альтернативних засобів для федеральних страт, якщо смертельна ін'єкція недоступна в штаті, в якому обвинуваченому винесено смертний вирок. Вона також передбачає, що якщо штат, де було скоєно злочин, не допускає смертних вироків, суддя може призначити інший штат і використовувати його можливості для виконання вироку.

Як повідомляло видання "Коментарі", ще одна країна світу введе смертну кару.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Лаврентий

28 листопада 2020, 14:11

А это только нам,дебилам,запрещена смертная казнь. Мы должны своих ублюдков кормить до конца жизни! А нормальные страны от мусора избавляются!А с чего аффтар взял,что Трамп будет уходить? Он законно избранный президент! Те бесстыдные фальсификации,к которым прибегла банда Деменция Байдена,им не помогут. Поэтому пусть не надеются. Лично я засушил им три вагона отличного дерьма,могу недорого продать,пусть обращаются - ведь следующие 4 года им что то жрать надо!!!


Новини