Головна Новини Світ США Вибори президента США: Трамп назвав посаду, яку запропонує Маску
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибори президента США: Трамп назвав посаду, яку запропонує Маску

Маску можуть доручити контроль за урядом США

6 вересня 2024, 00:38
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що у випадку перемоги на виборах запропонує мільярдеру Ілону Маску очолити комісію з ефективності уряду.

Вибори президента США: Трамп назвав посаду, яку запропонує Маску

Трамп готовий запросити Маска у свою команду. Фото з відкритих джерел

"Я створю комісію з ефективності уряду, завданням якої буде проведення повного фінансового аудиту та аудиту ефективності роботи всього федерального уряду і надання рекомендацій щодо радикальних реформ", — заявив Дональд Трамп.

За його словами, комісія протягом шести місяців з моменту створення розробить план усунення "шахрайства та неналежних платежів".

Трамп повідомив, що цю ідею обговорював зі своїми помічниками впродовж тижнів. Він також розповів, що Маск погодився очолити таку комісію. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники можуть захопити Покровськ, але це не означає, що окупація міста обов'язково станеться, заявив військовослужбовець ЗСУ Кирило Сазонов. "Ключове слово "можемо". Можемо втратити Покровськ, можемо не втратити. Це війна. Тут залежить від багатьох факторів. Ворог може знайти якісь резерви, але й ми можемо знайти якісь резерви. Може підійти більше снарядів, то взагалі їх не підпустимо", — сказав Кирило Сазонов. Військовий не виключає, що окупанти спробують відрізати угруповання української армії на Донеччині від Запорізького угруповання.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський заявив, що ухвалив рішення про необхідність звільнення голови МЗС Дмитра Кулеби, оскільки йому "бракує енергії для просування надання зброї Україні". На зустрічі президента з фракцією "СН" не йшлося про подальше працевлаштування вже колишнього міністра юстиції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини