Головна Новини Світ США Вибори у США: Трамп заявив, що євреї будуть частково винні, якщо він програє
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибори у США: Трамп заявив, що євреї будуть частково винні, якщо він програє

За словами Трампа, він відстає від Камали Гарріс серед американських євреїв.

сьогодні, 20:15
Поділіться публікацією:

 Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що єврейські виборці США будуть частково відповідальні, якщо він програє вибори 5 листопада Камалі Гарріс, яка є кандидатом від Демократичної партії, передає Reuters.

Вибори у США: Трамп заявив, що євреї будуть частково винні, якщо він програє

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)

Під час свого виступу на Національному саміті Ізраїльсько-американської ради у Вашингтоні, Трамп висловив занепокоєння з приводу того, що відстає від Гарріс серед американських євреїв.

Трамп підкреслив, що якщо Гарріс переможе на виборах, Ізраїль може припинити своє існування впродовж двох років, а єврейські виборці, які здебільшого підтримують демократів, будуть частково винні в такому результаті.

Він також згадав про опитування, яке, за його словами, показало, що Гарріс має 60% підтримки серед американських євреїв. Трамп висловив розчарування тим, що на виборах 2016 року, які він виграв, та на виборах 2020 року, де програв Джо Байдену, він отримав менше 30% голосів від євреїв.

 "Якщо я не виграю ці вибори — а єврейський народ дійсно матиме до цього велике відношення, якщо це станеться, тому що якщо 40%, я маю на увазі, 60% людей голосують за ворога — Ізраїль, на мою думку, припинить своє існування протягом двох років", — зазначив Трамп у своєму зверненні до натовпу.

За даними Reuters, незрозуміло, на яке саме опитування посилався Трамп, проте недавнє дослідження Pew Research показало, що Гарріс має підтримку 65% американських євреїв, тоді як Трамп отримує 34%.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський готується до зустрічі з ТрампомГлава української держави Володимир Зеленський хоче дізнатися про бачення завершення війни від кандидата у президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа. Таку заяву президент зробив на спільній прес-конференції з президентом Європейської комісії Урсулою фон дер Ляйєн у Києві.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини