Головна Новини Світ США Віце-президент Трампа називав його опіумом для народу і американським Гітлером
commentss НОВИНИ Всі новини

Віце-президент Трампа називав його опіумом для народу і американським Гітлером

Джей Ді Венс може кардинально змінювати свою думку із приводу всього, тому Україні не варто панікувати

16 липня 2024, 12:00
Поділіться публікацією:

Джей Ді Венс, якого Дональд Трамп у разі своєї перемоги на виборах планує призначити віце-президентом, дійсно, виступав проти безконтрольної допомоги Києву, заявляв, що треба змиритися з втратою територій Україною, і підтримував тези, що Володимир Зеленський грабує США, відзначає політолог, військовий Віктор Андрусів.

Віце-президент Трампа називав його опіумом для народу і американським Гітлером

Джей Ді Венс

Проте, за його словами, всі ці заяви звучали у момент жорсткого протистояння між демократами та республіканцями.

"Насправді, Венс не говорив рівно нічого, щоб не казав чи не підтримував Трамп. Фактично, республіканці вели свою виборчу кампанію проти демократів, граючи проти нас, а Венс вів свою, як найбільш відданий Трампу", — підкреслив експерт.

Андрусів нагадав, що відданість і лояльність для Трампа є найвищим критерієм довіри до людини. Тобто, додає експерт, Венс просто намагався здобути цю довіру, і таки здобув її.

"Але є ще цікавий момент. У 2016 році Венс був радикальним критиком Трампа, називав його політичні пропозиції аморальними і абсурдними. Самого Трампа називав культурним героїном і опіумом для народу. В одному повідомленні на фейсбуці він назвав Трампа Американським Гітлером. У 2018 році він змінив свою позицію кардинально і став прихильником Трампа, а пізніше гаряче його підтримував", — відзначив Андрусів.

Тобто, за його словами, Венс може міняти свої позиції на 180 градусів і вже робив це.

"Скоріше він є прикладом класичного кар’єризму, і використовує можливості для отримання бонусів. А отже, нічого з того, що він говорив по Україні не є незмінним чи канонічним. Венс просто вторить Трампу. А політика останнього ніколи не відзначалась послідовністю і відповідальністю. Тому скаже Трамп, що Україна форпост демократичного світу і Венс почне гаряче нас підтримувати. Тому спокійно. Не ведіться на цю істерію продемократичних ЗМІ", — заявив Андрусів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Трамп обрав собі віце-президента, який неодноразового критикував допомогу Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини