Головна Новини Світ США "Від цього має холонути кров": Байден розповів світовим лідерам, що РФ хоче зробити з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

"Від цього має холонути кров": Байден розповів світовим лідерам, що РФ хоче зробити з Україною

Джо Байден заявив, що метою війни Росії є повне знищення української державності

21 вересня 2022, 19:47 comments2127
Поділіться публікацією:

Американський президент під час свого виступу в ООН заявив, що РФ хоче повністю знищити Україну та масово вбиває українців. Джо Байден сказав, що в світових лідерів від жахів, які росіяни творять в Україні, має холонути кров. Таку заяву він зробив, виступаючи на Генасамблеї ООН. 

"Від цього має холонути кров": Байден розповів світовим лідерам, що РФ хоче зробити з Україною

Джо Байден (фото з відкритих джерел)

Президент США наголосив, що Путін взагалі заперечує існування української держави. Саме тому його метою є тотальне знищення України та вбивство її громадян. Через це російська армія б'є по школах, вокзалах, лікарнях та житлових будинках українців.

 Окрім цього, у своєму виступі Джо Байден згадав вбитих та закатованих українців, яких знаходять у братських могилах на звільнених територіях.

"Ким би ви не були, де б ви не жили, у що б ви не вірили — від цього має холонути у вас кров.  Ця війна пов’язана з припиненням права України на існування як держави і права українців на існування як народу.  Ось чому 141 країна в Генеральній асамблеї зібралася разом, щоб однозначно засудити війну Росії проти України", — сказав Байден. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський звернувся до Німеччини з питанням виживання українських солдатів. Офіційний Берлін має збільшити військову підтримку України, зокрема передати українській армії бойові танки. Президент зазначив, що бойові, сучасні танки в української армії – це здатність ЗСУ врятувати більше життів. При цьому Володимир Зеленський наголосив, що український народ дуже вдячний Німеччині за те, що у складний для країни час було надано Києву військову та фінансову допомогу. Україна спромоглася вистояти, але для перемоги над агресором потрібно більше озброєння.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини