Головна Новини Світ США Від Covid-19 помер американський блогер, який був затятим противником вакцинації
commentss НОВИНИ Всі новини

Від Covid-19 помер американський блогер, який був затятим противником вакцинації

Блогер неодноразово висміював кампанії по вакцинації від коронавірусу

25 липня 2021, 23:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Каліфорнії 34-річний Стівен Гармон, який висміював кампанії по вакцинації від COVID-19, сам же і помер від цієї ж хвороби. Про це інформує видання ВВС.

Від Covid-19 помер американський блогер, який був затятим противником вакцинації

Від коронавірусу помер блогер Стівен Гармон. Фото ВВС

Чоловік був прихожанином церкви Hillsong. Він вважав, що від коронавірусу повинна захищати перш за все віра. Саме з цієї причини він відмовлявся вакцинуватися і неодноразово відкрито сміявся нз вакцинації і в цілому з пандемії в світі.

Незабаром після того, як у Стівена Гармона діагностували COVID-19, у нього стала розвиватися пневмонія. Про свою боротьбу із захворюванням  блогер повідомляв своїм передплатникам у соціальній мережі Twitter. Там же він розповів, що лікарі повідомили йому про те, що йому необхідно буде підключення до апарату штучної вентиляції легенів. Своїх фоловерів він попросив помолитися за нього.

За три дні до своєї смерті Гармон написав у Twitter пост зі зверненням до своїх прихільників про те, що всім, хто не вірить, що Бог здатний зцілити його через апарат ШВЛ, краще триматися від нього якнайдалі.

Останній пост Стівена був про те, що він таки вирішив пройти интубацію. Він знову попросив фоловерів молитися за нього і сказав, що не знає, коли прокинеться. Незабаром після цього медики повідомили, що блогер помер.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що В НАН заявили про загрозу "вибухових темпів" COVID в Україні. Фахівці сильно стурбовані епідемічними показниками. За словами вчених, ефективність цього препарату не була вище, ніж лікувальні властивості плацебо.

Також сайт повідомляв про те, який антибіотик, який призначається для лікування COVID-19, виявився неефективним. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Изя

26 липня 2021, 04:09

На Бога надейся, но сам не плошай.


Новини