Головна Новини Світ США Відео з TikTok показуватимуть у ресторанах, спортзалах, торговельних центрах
commentss НОВИНИ Всі новини

Відео з TikTok показуватимуть у ресторанах, спортзалах, торговельних центрах

Контент з TikTok оброблятиметься та транслюватиметься на спеціальному телеканалі

7 січня 2022, 15:48
Поділіться публікацією:

Відео з TikTok показуватимуть у ресторанах, спортзалах, торговельних центрах

TikTok підписав угоду зі стартапом, фото з відкритих джерел

Стрімінговий сервіс TikTok уклав договір зі стартапом Atmosphere, що буде транслювати ліцензійний потоковий відеоконтент для комерційних об'єктів. Йдеться про торговельні центри, ресторани, тренажерні зали й інші установи. Про це пише видання TechCrunch.

У США стартап надаватиме відео для Westin, Taco Bell і Texas Roadhouse. Спочатку у рамках партнерства Atmosphere розробить новий канал на своїй платформі, присвячений відео TikTok.

Хоча Atmosphere вже переробляє контент із таких платформ, як YouTube, для створених каналів, це буде перший канал компанії, присвячений одному з брендів соціальних мереж. Лео Резіг, співзасновник і генеральний директор Atmosphere, сказав, що його компанія та TikTok працювали над цією угодою і над тим, як спеціальний канал виглядатиме, майже рік.

"Наразі вони є найбільшою платформою соціальних медіа в інтернеті, тому вони дуже уважно ставляться до того, як поширюються їхній бренд і контент. Але вони бачать силу нашої платформи", – сказав він.

Представники сервісу TikTok наголосили, що така співпраця — це приклад того, як TikTok продовжує розвиватися, щоб охопити нову аудиторію та доповнити рекламу у своєму головному додатку.

Спочатку команда працівників Atmosphere матиме доступ до бібліотеки вмісту TikTok, з якої вони виберуть відео, що, на їх думку, можуть добре працювати на каналі Atmosphere. Потім вони зв’язуватимуться з авторами відео, щоб отримати дозвіл на використання відео. Далі відео зі стрімінгового сервісу буде проходити стадію звукомонтажу, до нього будуть додаватися інші субтитри.

Повідомляється, що автори відео кошти від такої реклами на цьому етапі отримувати не будуть. Можливо, у майбутньому щось зміниться й блогери створюватимуть контент для рекламних сервісів. Поки фінансові деталі угоди не розголошуються.

Atmosphere подвоїла кількість клієнтів, що готові платити за потокові сервіси з підтримкою реклами, й таким чином збільшила свої прибутки у 2021 році. Щомісяця відео компанії переглядають близько 20 мільйонів унікальних користувачів.

Як повідомляв портал "Коментарі", деякі моделі смартфонів BlackBerry перестануть працювати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини