Головна Новини Світ США Відомого мільярдера знову "поховали": що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомого мільярдера знову "поховали": що сталося

Сорос заявив, що "живий і здоровий"

15 травня 2023, 19:40
Поділіться публікацією:

15 травня в американських і російських ЗМІ з'явилася інформація про нібито смерть 92-річного фінансиста-мільярдера і мецената з США Джорджа Сороса. Але сам бізнесмен в Twitter спростував чутки про свою смерть та заявив, що він "живий і здоровий".

 Відомого мільярдера знову "поховали": що сталося

Джордж Сорос (фото з відкритих джерел)

"Чутки про те, що у мене стався серцевий напад, абсолютно хибні. Я живий і здоровий", – написав він. 

Варто зазначити, що Джорджа Сороса у світі "ховають" не вперше. Схожі повідомлення з'являлися в 2013 році. Тоді низка авторитетних ЗМІ навіть опублікували його некролог, але потім їм довелося перепрошувати.

 На цей раз чутки про те, що Сорос нібито помер, пустив англомовний блогер Метт Уоллес в Twitter.

"Ходять чутки, що Джордж Сорос щойно помер від серцевого нападу", – написав він у понеділок вранці.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що світ на порозі Третьої світової про що говорить попередження СоросаАмериканський мільярдер, фінансист і філантроп Джордж Сорос під час виступу на економічному форумі в Давосі закликав світ якнайшвидше зупинити російського диктатора Володимира Путіна, поки у світі не почалася Третя світова війна, яка, ймовірно, призведе до загибелі цивілізації. При цьому Сорос зазначив, що Путін вже усвідомив, що війна є помилкою і шукає шляхи для переговорів. Проте перемир'я мільярдер вважає недосяжним, оскільки російському диктатору не можна довіряти.

Аналітик Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва Петро Бурковський наголошує, що Сорос не вперше говорить і пише про Україну, а також про необхідність зміни політики колективного Заходу щодо Росії. На думку Петра Бурковського, слова Сороса важливі, бо він не лише мислитель, а й успішний інвестор.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини