Головна Новини Світ США Відому американську телеведучу терміново госпіталізували: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Відому американську телеведучу терміново госпіталізували: що сталося

Опра Вінфрі опинилася в лікарні через термінову ситуацію

13 червня 2024, 22:55
Поділіться публікацією:

Американська зірка, яка є  популярною телеведучою і  яку називають-королева інтерв'ю Опра Вінфрі опинилась в лікарняній палаті.

Відому американську телеведучу терміново госпіталізували: що сталося

Опра Вінфрі (фото з відкритих джерел)

За інформацією  CNN, Опра Вінфрі  знаходиться у відділенні невідкладної допомоги. Причина цього – так званий  шлунковий вірус, тому телеведучу  завезли у відділення невідкладної допомоги.

"Вінфрі одужує після шлункового вірусу і отримала внутрішньовенне введення через зневоднення за рекомендацією свого лікаря", — повідомив представник  телезірки  у вівторок. "Вона відпочиває і почувається краще з кожним днем", — додає він.

Опра Вінфрі  розповіла своїй  кращій подрузі і журналістці Гейл Кінг, під час відеодзвінку, що  "її організм не може утримувати достатню кількість води, щоб підтримувати водний баланс", і це примусило її звернутись до лікарів однієї з американських лікарень.

Коли Кінг замітила, що на відео її подруга має вигляд "слабкої", Вінфрі погодилась, що вона поки що не почуває себе на 100%.

Але Вінфрі  відповіла: "Я в процесі".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українська співачка потрапила в лікарню з кровотечею. Відому співачку, екс-учасницю гурту "NikitA" Дашу Астаф'єву терміново госпіталізували через внутрішню кровотечу. Артистка перенесла операцію і зараз її здоров'ю нічого не загрожує. 

На своїй сторінці в Instagram знаменитість зізналася, що кілька днів тому у неї почалися сильні болі в животі. Тоді Даша не звертала на це належної уваги, оскільки думала, що виною всьому менструація. Вона пила знеболюючі таблетки й продовжувала займатися своїми справами, зйомками та зустрічами. Але ліки не чинили ніякого ефекту, тоді Астаф'єва вирішила, що вона просто втомилася і перенервувала і їй потрібно відпочити.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини