Головна Новини Світ США Викликає занепокоєння: Байден розповів, чим розплачується Росія з Іраном за дрони
commentss НОВИНИ Всі новини

Викликає занепокоєння: Байден розповів, чим розплачується Росія з Іраном за дрони

У США підтверджують факти, що РФ постачає Ірану військові технології в обмін на дрони

1 лютого 2023, 10:00
Поділіться публікацією:

США далі щільно співпрацюватимуть з Ізраїлем та іншими країнами, щоб не дати Ірану можливості отримати ядерну зброю і постачати ударні дрони до Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву держсекретаря США Ентоні Блінкена під час прес-конференції в Єрусалимі.

Викликає занепокоєння: Байден розповів, чим розплачується Росія з Іраном за дрони

Ентоні Блінкен. Фото: з відкритих джерел

Американський високопосадовець зазначив, що союзники мають спільні зобов'язання протистояти небезпечній активності Тегерана як у регіоні, так і за його межами.

"Одним із видів такої діяльності, про яку ми говорили (Ред. — на зустрічах в Єрусалимі), було надання Іраном РФ безпілотних технологій для застосування проти України", — зазначив Блінкен.

Держсекретар додав, що Москва постачає Тегерану військові технології в обмін на дрони – і це "безумовно викликає справжнє занепокоєння США та Ізраїлю".                                                                

Нагадаємо, раніше спеціальний посол США з питань Ірану Роберт Маллі наголосив, що його країна спробує зірвати постачання іранських дронів до Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — США можуть уперше надати Україні далекобійні ракети. Два офіційні представники США, поінформовані з цього питання, повідомили, що до нового пакету військової допомоги сумою 2,2 млрд доларів планують включити далекобійні ракети Ground Launched Small Diameter Bomb (GLSDB).

Також видання "Коментарі" повідомляло – прогноз на лютий – що відбуватиметься в Україні та навколо України. Експерти детально проаналізували ситуацію, що склалася, і озвучили найвірогідніші події, які чекають на нашу країну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини