Головна Новини Світ США "Він злий і засмучений": у розвідці США повідомили наступні кроки Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

"Він злий і засмучений": у розвідці США повідомили наступні кроки Путіна

Розвідка США вважає, що Путін може піти на подальшу ескалацію в Україні

9 березня 2022, 12:03 comments3128
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін може найближчим часом перейти до ескалації наступу на Україну. Путін зараз "злий" і "засмучений", а це може спричинити подвоєння атакувальних сил. На такий крок Путін здатний піти навіть попри те, що російська армія вже зазнала значних втрат і невдач. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву директорки національної розвідки Авріл Хейнс на щорічних слуханнях Комітету з розвідки Палати представників з міжнародних загроз.

"Він злий і засмучений": у розвідці США повідомили наступні кроки Путіна

Директор ЦРУ Вільям Бернс - фото з відкритих джерел

"Наші аналітики вважають, що Путіна навряд чи зупинять такі невдачі і що він може піти на ескалацію, подвоївши свої зусилля, щоб добитись обеззброєння України", – сказала директорка національної розвідки Авріл Хейнс.

За інформацією, наданою Хейнс, імовірність "ненавмисної ескалації" існує саме через високу напруженість.

"Ми також не спостерігали змін позиції (Москви в) ядерній (сфері)… що виходять за межі того, що ми бачили насамперед у моменти підвищеної напруженості", – додала Хейнс.

За інформацією розвідуправління Міноборони США, втрати російських військ можуть становити від 2000 до 4000 осіб. Однак, за словами аналітиків, навряд чи такі невдачі можуть зупинити Путіна. Навпаки він здатний вдатися до ескалації й подвоїти свої зусилля, щоб домогтися "обеззброєння" України.

"Я думаю, що Путін зараз злий і засмучений. Він, ймовірно, подвоїть ставку і намагатиметься роздавити українську армію, не звертаючи уваги на жертви серед цивільного населення", – зазначив директор ЦРУ Вільям Бернс.

Бернс також додав, що не бачить жодного шляху, яким Путіну вдасться захопити Київ і змінити легітимну владу України.

Про це повідомляли раніше "Коментарі", Зеленський розповів про можливі компроміси щодо Криму та Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Віктор Коваль

9 березня 2022, 12:43

Янки ви ох**ли. Наша нація стікає кров’ю, ви філософствуєте, наложили в штани від погроз Пугітлера. Вам не кажиться панове що ваша бездіяльність дурно пахне… З вашого тихого дозволу (бездіяльності) може зникнути держава Україна. Дайте зброю….


Новини