Головна Новини Світ США Вирішальний момент: Білий дім відкрив деталі участі Байдена в "Рамштайні"
commentss НОВИНИ Всі новини

Вирішальний момент: Білий дім відкрив деталі участі Байдена в "Рамштайні"

У Білому домі наголосили, питання України стане "більшою частиною" участі Байдена в "Рамштайні"

сьогодні, 06:50
Поділіться публікацією:

Візит президента США Джо Байдена до Німеччини та участь у засіданні групи "Рамштайн" має наголосити на глибокій відданості та рішучій підтримці трансатлантичної безпеки та самооборони України. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ході брифінгу зробила прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр.

Вирішальний момент: Білий дім відкрив деталі участі Байдена в "Рамштайні"

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Спікер заявила, що візит Байдена стане потужним символом відновлення партнерства між США та Німеччиною і зробить більш тісною співпрацю у вирішенні найнагальніших світових проблем.

"Цей візит підкреслить глибоку відданість і рішучу підтримку трансатлантичної безпеки. Якщо ви думаєте про Україну і самооборону України, це буде великою частиною цього візиту — і продовження цієї підтримки, продовження робити усе, що ми можемо, щоб зупинити російську агресію", — сказала Жан-П'єр.

Вона додала, що важливо продовжувати діалог, "оскільки ми бачимо, що відбувається в Україні, продовжуємо бачити російську агресію".

"Ви бачили лідерство президента (Байдена. — ред.) щодо України і те, що він зміг зробити, щоб зробити НАТО сильнішим, щоб мати підтримку більш ніж 50 країн, які підтримують Україну в її боротьбі проти російської агресії. І це більша частина — безумовно, це буде великою частиною цієї поїздки", — зазначила прес-секретар Білого дому.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна зміниться: Зеленський пояснив, у чому важливість найближчого засідання у форматі Рамштайн.

Також видання "Коментарі" повідомляло – під час чергової зустрічі контактної групи з питань оборони України "Рамштайн", яка відбудеться за участю президента США Джо Байдена, обговорюватимуться кроки щодо наближення України до членства в НАТО. Про це повідомляє The Washington Post із посиланням на коментарі західного дипломата.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини