Головна Новини Світ США Виступ Блінкена в Сенаті США зірвали пропалестинські протестувальники
commentss НОВИНИ Всі новини

Виступ Блінкена в Сенаті США зірвали пропалестинські протестувальники

Активісти США вимагали припинити підтримку Ізраїлю

31 жовтня 2023, 19:25
Поділіться публікацією:

31 жовтня пропалестинські протестувальники перервали слухання щодо екстреного фінансування для Ізраїлю та України. Того дня перед Комітетом з асигнувань Сенату давали свідчення держсекретар Ентоні Блінкен і міністр оборони Ллойд Остін.

Виступ Блінкена в Сенаті США зірвали пропалестинські протестувальники

Ентоні Блінкен (фото з відкритих джерел)

На опублікованому відео з трансляції видно, коли Блінкен давав свідчення демонстранти перервали слухання. Люди увійшли до залу з плакатами та долонями у червоній фарбі та заявили, що США підтримує "різанину" в палестинській Газі, що зазнала бомбардувань зі сторони Ізраїлю після того, як  ХАМАС напав на ізраїльську територію на початку жовтня. 

"Врятуйте дітей Гази. Припиніть вогонь зараз", – скандували демонстранти. 

Окрім цього, вони вигукували гасла про "знищення усіх стін від Палестини до Мексики". Схожі фрази були на плакатах. 

Все-таки Блінкену вдалося закінчити своє свідчення. Адже охорона вивела демонстрантів з приміщення, де відбулися слухання.  А голова комітету Петті Мюррей ненадовго призупиняла слухання, перш ніж міністр оборони Ллойд Остін почав свій виступ.  

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Ізраїль повідомив про перші втрати у боях у секторі ГазаПро загибель двох військовослужбовців ЦАХАЛ, після схвалення військової цензури, передають ізраїльські ЗМІ.

84-а піхотна бригада "Гіваті" — піхотна бригада Армії оборони Ізраїлю. Знаходиться у складі 162-ї дивізії "Ха-Плада" Південного військового округу. Солдати Гіваті носять фіолетові берети. Символ бригади — лисиця, яка натякає на біблійних лисиць Самсона, яким цей герой прив'язав до хвостів смолоскипів і пустив на ниви филистимлян, щоб спалити їх.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини