Головна Новини Світ США Війна в Україні: Байдена та його команду чекає важкий етап – треба приймати рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна в Україні: Байдена та його команду чекає важкий етап – треба приймати рішення

У США немає чіткого бачення, як довго триватиме війна в Україні

10 березня 2022, 17:18 comments3721
Поділіться публікацією:

Більшість чиновників Білого дому не прогнозували, що війна так довго затягнеться в Україні. Адже незважаючи на підтримку України, більшість була впевнена, що Росії вдасться здобути перемогу за кілька днів. Тепер все істотно затягнулося, і ніхто не може зробити прогноз, коли ж настане розв'язка протистояння. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє рейтингове видання The Washington Post після спілкування з 17 співрозмовниками – представниками адміністрації Байдена, дипломатами та аналітиками.

Війна в Україні: Байдена та його команду чекає важкий етап – треба приймати рішення

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Більшість співрозмовників зійшлися на думці, що як тільки Росія розпочинала своє вторгнення в Україну, то переважали очікування, що Москва здобуде швидку та легку перемогу, адже вона по багатьох показаниках перевершувала Україну. Тепер ситуація кардинально інша і ніхто не може висловити прогноз, коли чекати закінчення гарячої фази конфлікту.

Аналітики зазначають, що єдине, що можна сказати – на Україну чекають дуже непрості часи, бо є ймовірність, що війна перейде в затяжну фазу. Якщо такий сценарій стане реальністю, то на Україну чекають серйозні гуманітарні наслідки.

Видання наголошує, також перед непростим вибором опинилася адміністрація Білого дому, бо потрібний план, як діяти надалі, якщо Путін посилюватиме ескалацію. Просто спостерігати за тим, що відбувається, з боку не вдасться. Поки що у Джо Байдена думають, як бути.

Читайте також на порталі "Коментарі" — екс-глава МВС Арсен Аваков відреагував на російський фейк про свою смерть, попередивши Путіна, що ще дочекається розвалу Росії та процвітання України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини