Головна Новини Світ США Військова допомога від США: Білий дім вимагає від України провести реформи
commentss НОВИНИ Всі новини

Військова допомога від США: Білий дім вимагає від України провести реформи

У 2024 році пріоритетною є реформа Міністерства оборони України та всіх силових відомств.

25 вересня 2023, 23:40 comments1420
Поділіться публікацією:

Щоб отримати продовження військової допомоги від США, Україна має провести відповідні реформи. Відповідний лист відправив заступник радника Білого дому з національної безпеки з питань міжнародної економіки Майк Пайл до Координаційної платформи донорів. У документі він вказав відповідний перелік реформ.

Військова допомога від США: Білий дім вимагає від України провести реформи

У США вимагають від України провести реформи (фото з відкритих джерел)

За інформацією "Української правди", цей лист також відправили прем’єр-міністру України Денису Шмигалю та до Офісу президента України.

У документі вказані часові рамки, аби реформи були впроваджені у дію. Вони поділені на чотири етапи: від 0 до 3 місяців, від 3 до 6 місяців, один рік і 18 місяців.

Автори документа головний акцент зробили на покращені роботи наглядових рад державних підприємств, антикорупційних органів, мова йде про, САП, НАБУ, НАЗК та Вищої ради правосуддя, що охоплюють загальну сферу судової гілки влади.

 У наступному 2024 році пріоритетною є реформа Міністерства оборони України та всіх силових відомств в країні

Натомість джерела LIGA.net в Кабміні повідомили, що в документі, який опублікувала "Українська правда", "не має нічого нового", і він є "summary".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Україна отримала потужну зброю від США, яку чекали кілька місяців. Перші танки Abrams прибула в Україну. Про це заявили у виданні The New York Times з посиланням на американських чиновників, а згодом президент України Зеленський підтвердив інформацію. 

Американське видання зазначає, що танки Abrams прибули в Україну на кілька місяців раніше, ніж було заплановано спочатку. Таким чином США сподіваються, що танки будуть використані у триваючому наступі ЗСУ.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Українець

26 вересня 2023, 11:01

Може пора займатися не реформами, а ділом - ввести повну відповідальність за свої рішенння та дії !!!


Новини