Головна Новини Світ США Ворог Америки: чому Трамп назвав Twitter "ганьбою для демократії"
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог Америки: чому Трамп назвав Twitter "ганьбою для демократії"

Трамп назвав Twitter «ганьбою для демократії» після того, як платформа остаточно заблокувала Марджорі Тейлор Грін за поширення дезінформації про COVID-19

4 січня 2022, 14:48
Поділіться публікацією:

Дональд Трамп звинуватив Twitter у тому, що він назавжди заборонив обліковий запис представника США Марджорі Тейлор Грін, і назвав платформу соціальних мереж "ганьбою для демократії". Про це повідомляє Insider.

Ворог Америки: чому Трамп назвав Twitter "ганьбою для демократії"

Колишній президент США Дональд Трамп - Insider

У неділю акаунт Грін заблокували за неодноразові порушення політики щодо дезінформації стосовно COVID-19 на платформі.

"Марджорі Тейлор Грін має величезну кількість чесних, патріотичних, працьовитих людей серед підписників. Вони не заслуговують на те, що з ними сталося в таких соціальних мережах, як нежиттєві Twitter і Facebook. Вони нудні, мають лише ліві радикальні точки зору, і їх ненавидять усі. Вони ганьба для нашої нації", — сказав Трамп у заяві, опублікованій через його PAC Save America. 

Трамп також закликав своїх прихильників залишити обидві платформи всього через кілька місяців після оголошення про свою власну соціальну мережу TRUTH Social, запуск якої запланований на перший квартал 2022 року.

У понеділок, 4 січня, Facebook тимчасово заборонив Грін коментувати та публікувати повідомлення на 24 години після того, як вона публікувала дописи, які порушували правила спільноти.

Контроверсійний представник відповіла на заборону GETTR , центру соціальних мереж для консерваторів, назвавши Twitter "ворогом Америки", який "не може впоратися з правдою".

Блокування акаунту Грін з'явилися майже через рік після того, як самому Трампу заборонили доступ до Twitter і Facebook. Компанії соціальних мереж посилалися на занепокоєння тим, що дозвіл президенту, що йде на посаду, продовжувати використовувати їхні платформи, може спровокувати подальше насильство, і оголосили про заборону через кілька днів після повстання 6 січня.

Після заборони Трамп подав колективні позови проти Facebook, Google і Twitter та їхніх керівників і стверджував, що вони цензурують консервативні погляди.

Як повідомляли раніше "Коментарі", проти Дональда Трампа та його дітей Дональда-молодшого та Іванки розпочали судове розслідування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини