Головна Новини Світ США «Я Путіну говорив дуже прості речі»: що заявив Байден у своєму зверненні до Конгресу
commentss НОВИНИ Всі новини

«Я Путіну говорив дуже прості речі»: що заявив Байден у своєму зверненні до Конгресу

Джо Байден упевнений, що Україна може зупинити Путіна, якщо США нададуть зброю

8 березня 2024, 07:02 comments3509
Поділіться публікацією:

Україна здатна зупинити російського диктатора Володимира Путіна, якщо їй надати всю потрібну зброю. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у своєму зверненні до Конгресу зробив президент США Джо Байден.

«Я Путіну говорив дуже прості речі»: що заявив Байден у своєму зверненні до Конгресу

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

"З часів (Ред. – Авраама) Лінкольна та громадянської війни не було таких ударів по демократії, як зараз. Путінська Росія вторглася в Україну. Він (Ред. – Путін) не зупиниться на Україні. Але Україна може зупинити Путіна. Україна може зупинити Путіна, якщо ми надамо їм зброю, таку як треба", – сказав Байден.

Допомога, за словами президента, блокується тими, хто хоче відійти від світового лідерства. Також Байден згадав у своїй промові Трампа та його підтримку Путіна.

"Мій попередник, колишній президент, каже Путіну — роби все, що ти хочеш. Це сказав колишній президент. Він підтримав російського лідера. Це жахливо та неприйнятно", — зазначив Джо Байден.

За словами президента США, країна не може підставити Україну, Європу та весь вільний світ під ризик.

"Ми повинні відповісти на виклик Путіну. Історія стежить за нами. Ми не можемо поставити Україну, Європу та весь вільний світ під ризик. Я Путіну говорив дуже прості речі – ми не відійдемо, ми не впадемо", – сказав президент США.

Також Джо Байден заявив, що американських солдатів немає в Україні, і пообіцяв не допустити цього надалі.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у США продовжується епопея з виділенням допомоги Україні. Адміністрація Байдена зуміла переконати республіканців Сенату підтримати відповідний законопроєкт, але спікер-трампіст Палати представників Майк Джонсон залишається непохитним – і просто не ставить цей варіант на голосування. На цьому фоні відбувається активізація Європи в ракурсі підтримки України, а також посилення власної безпеки через явне послаблення Штатів як світового лідера та активізацію російської агресії проти демократичного світу. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" дані процеси.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини