Головна Новини Світ США Як гінеколог у США таємно запліднював пацієнток: постраждали десятки жінок
commentss НОВИНИ Всі новини

Як гінеколог у США таємно запліднював пацієнток: постраждали десятки жінок

Жінка звинувачує лікаря з безпліддя у таємному використанні власної сперми

16 вересня 2021, 14:10 comments1162
Поділіться публікацією:

Жахливий інцидент сколихнув Нью-Йорк. У США жінка подала в суд на гінеколога, який таємно запліднив десятки пацієнток, виявився її батьком і став її лікарем. Про це повідомляє сайт телеканалу Fox News.

Як гінеколог у США таємно запліднював пацієнток: постраждали десятки жінок

Кабінет гінеколога, фото з відкритих джерел

Жінка подає в суд на нью-йоркського лікаря по лікуванню безпліддя, стверджуючи, що він використовував власну сперму для таємного запліднення кількох пацієнток. За її словами, вона виявила це, коли тести ДНК-генеалогії показали, що у неї було як мінімум дев'ять зведених братів і сестер.

Позов був поданий у суботу 35-річною дочкою жінки, яка лікувалася від безпліддя у доктора Морріса Вортман в Рочестері в 1980-х роках. У ньому йшлося про те, що він помилково повідомив родині, що донор сперми був місцевим студентом-медиком. У позові йшлося про те, що він тримав правду в секреті навіть після того, як жінка, його біологічна дочка, стала його пацієнткою.

Вортман був із пацієнтами й недоступний для коментарів у вівторок, повідомив його офіс у Рочестері. Офіс не відразу відповів на питання, як звуть повіреного, який міг би виступити від його імені.

Жінка, яка подала в суд на Вортман, через свого адвоката попросила не розголошувати її імені через особистого характеру звинувачень і через те, що вони стосувалися її історії хвороби. Вона відмовилася від інтерв'ю.

Судовий процес відрізняється від деяких інших, в яких беруть участь лікарі-репродуктологи, тим, що гінеколог Вортман також лікував жінку як пацієнтку протягом майже 10 років, проводячи численні обстеження грудей і таза та обговорюючи її статевий потяг та інші особисті проблеми. У юридичній документації йдеться, що поведінка лікаря "шокує совість".

Раніше портал "Коментарі" інформував, що гінеколог з Нідерландів таємно запліднив власною спермою 17 своїх пацієнток.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини