Головна Новини Світ США Як куплений помилково лотерейний квиток приніс багатство
commentss НОВИНИ Всі новини

Як куплений помилково лотерейний квиток приніс багатство

Американець випадково придбав два лотерейних квитки, замість одного і став заможним

3 червня 2023, 23:05
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на UPI.

Як куплений помилково лотерейний квиток приніс багатство

Лотерейні квитки у США. Ілюстративне фото

40-річний чоловік із США, що проживає в Меріленді,  виграв приз у 50 тисяч доларів купивши "щасливий" лотерейний білет. Хоча, попередньо, він не планував цього робити.

За інформацією ресурсу, американець купував квитки у магазині 7-Eleven. Він мав намір придбати один квиток за 20 доларів та в останній момент передумав і узяв два.

Така "помилка" ощасливила чоловіка на кругленьку суму. Куплений квиток виявився виграшним — він приніс американцю 50 тисяч доларів. Як розповів щасливчик, грошовий приз він планує витратити на покриття боргів.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, - Ретрит: дорога до щастя. Слово "ретрит" останнім часом звучить все частіше і нерідко асоціюється з відпочинком на екзотичних курортах, обов’язковою програмою якого є медитація і йога. Насправді ж з відпочинком ретрит не має абсолютно нічого спільного.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Попри війну українці говорять про щастя. Попри війну майже дві третини жителів України вважають себе щасливими. А у світле майбутнє у складі Євросоюзу вірять 88% громадян. Чи відчувають українці себе щасливими, чи вдалось країні-терористу – Росії, зламати дух людей ракетними обстрілами, якою бачать перемогу та завершення війни. Про це в інтерв'ю РБК-Україна розповів гендиректор Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) Володимир Паніотто, пишуть "Коментарі".

Читайте також на сайті "Коментарі", — Війна в Україні підвищила показник передчасних пологів, — NYT. Через війну, вагітні українки змушені переживати стреси у найпрекрасніші моменти свого життя. Що призводить до негативних наслідків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини