Головна Новини Світ США Як виглядає місто, в якому живе лише одна людина (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядає місто, в якому живе лише одна людина (ФОТО)

Жінку місто цілком влаштовує і переїжджати вона не хоче

28 лютого 2021, 21:15 comments1655
Поділіться публікацією:

У штаті Небраска (США) розташоване маленьке містечко Монові, в якому зараз проживає лише одна людина — Елсі Ейр. Жінці 84 роки, і вона не планує переїжджати.

Як виглядає місто, в якому живе лише одна людина (ФОТО)

місто з однією людиною (фото з відкритих джерел)

Виявляється, містечко Монові в 30-х роках населяло 150 осіб, але з часом люди стали виїжджати в мегаполіси й до 1980 року в населеному пункті залишилося всього 18 чоловік-старожилів. А у 2000 році й зовсім двоє — Елсі Ейр і її чоловік Руді. Але через чотири роки чоловіка не стало і тепер Елсі — єдиний житель Монові.

Жінка каже, що не хоче переїжджати з рідного містечка, попри те, що діти готові її забрати до себе. Вона живе в пересувному фургоні, недалеко від таверни, яку заснувала разом з чоловіком в 1974 році. Там 84-річна Елсі й працює по 12 годин на день протягом 6 днів на тиждень. Крім цього, жінка стежить за міською бібліотекою, в яку пожертвувала багато власних книг. Ще вона, як єдиний житель є і мером цього містечка і щороку бере з себе податок в сумі 500 доларів, щоб підтримувати в населеному пункті ліхтарні стовпи, оплачувати електроенергію та забезпечувати будівлі водопровідною водою. Також Елсі щорічно складає муніципальний дорожній план, щоб отримувати фінансування від штату.

Жінка зізнається, що робить все це, щоб містечко продовжував жити й не було забуте, як багато занедбаних населених пунктів. Елсі, попри вік, сповнена енергії, оптимізму і говорить, що кожен день потрібно проживати із задоволенням.

До слова, нудьгувати жінці не доводиться. До неї дуже часто приїжджають гості, які живуть в декількох кілометрах. Люди давно знають Елсі, тому при можливості навідуються в її таверну, щоб пограти в настільні ігри або просто поговорити.

Як виглядає місто, в якому живе лише одна людина (ФОТО) - фото 2
Як виглядає місто, в якому живе лише одна людина (ФОТО) - фото 3
Як виглядає місто, в якому живе лише одна людина (ФОТО) - фото 4
Як виглядає місто, в якому живе лише одна людина (ФОТО) - фото 5

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що розкрита таємниця "самого самотнього у світі" дома.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини