Головна Новини Світ США Які "козирі" допомогли Гарріс виграти дебати з Трампом: відповідь аналітика
commentss НОВИНИ Всі новини

Які "козирі" допомогли Гарріс виграти дебати з Трампом: відповідь аналітика

Гарріс здобула перемогу у дебатах з Трампом

11 вересня 2024, 23:29
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс перемогла у дебатах кандидата від республіканців Дональда Трампа за рахунок впевненості та наступальної тактики, заявив політолог Володимир Фесенко.

Які "козирі" допомогли Гарріс виграти дебати з Трампом: відповідь аналітика

Гарріс виграла дебати у Трампа. Фото з відкритих джерел

"Дебати між Дональдом Трампом і Камалою Гарріс — це про те, як впевненість, наступальна тактика і face-language є більш вагомою зброєю, ніж політичні тези і логіка аргументів. Тим більше, що у опонента Гарріс з логікою і раціональністю завжди є проблеми", — наголосив Володимир Фесенко.

Політолог відзначив, що в наступальності та зовнішніх невербальних проявах емоцій Гарріс успішно зіграла на полі Трампа і, можливо, саме тому перемогла в дебатах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харківській області російські загарбники активізували наступальні дії, за добу ворог здійснює 7-8 атак, повідомив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. "На Харківщині, зокрема в смузі відповідальності нашої Третьої штурмової, зараз підвищилась кількість штурмових дій противника. Ворог намагається повернути території, втрачені внаслідок наших успішних наступальних дій", — розповів він.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що диктатор РФ Володимир Путін хоче, щоб його літак супроводжували винищувачі під час поїздки до Туреччини. Джерела видання Middle East Eye розповіли, що Путін хотів би прилетіти до Туреччини під охороною російських бойових літаків, оскільки боїться, що Україна зможе атакувати його літак. Саме з цієї причини, за словами джерел, візит російського диктатора в Анкару було відкладено.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини