Головна Новини Світ США "Які жахіття він вигадував, сидячи на цьому троні" - на аукціон виставили сидіння від унітазу Гітлера (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Які жахіття він вигадував, сидячи на цьому троні" - на аукціон виставили сидіння від унітазу Гітлера (Фото)

Американський солдат забрав його з резиденції диктатора в останні дні війни та показував всім бажаючим у підвалі свого будинку

1 лютого 2021, 23:07
Поділіться публікацією:

На аукціоні в Меріленді збираються продати за 20 тисяч доларів сидіння з кришкою, яке колись було встановлене на унітазі в резиденції Адольфа Гітлера, повідомляє Daily Mail.

"Які жахіття він вигадував, сидячи на цьому троні" - на аукціон виставили сидіння від унітазу Гітлера (Фото)

Сидіння унітазу Гітлера виставили на аукціон. Фото: Daily Mail

Родина, яка продає одну з найбільш незвичайних реліквій Другої світової війни, успадкувала даний предмет від свого родича, американського солдата Рангвальда Борха. Він забрав це сидіння в останні дні війни як трофей з ванної кімнати в Бергоф — резиденції Гітлера в Баварських Альпах. Приміщення було сильно зруйновано внаслідок бомбардувань союзників, і командири дозволили своїм солдатам брати звідти все, що вони захочуть.

Коли Борх забрав із собою сидіння з кришкою, інший солдат здивувався і поцікавився, навіщо воно йому, на що той відповів:

"А як ти думаєш, куди садовив Гітлер свою дупу?"

Солдат відправив трофей до себе на батьківщину, після чого виставив на огляд усім, хто бажав подивитися, в своєму підвалі.

"Ця річ з особистої ванної кімнати Гітлера, з місця, яке максимально схоже на трон, якого диктатор за весь цей час  зміг домогтися. Ми можемо собі тільки уявляти, які підступи плів цей тиран, дивлячись на світ з такої висоти", — оцінив лот директор аукціону Alexander Historical Auctions Білл Панагопулос.

Він упевнений, що це гарантовано стане однією з найоригінальніших речей, які хто-небудь міг додати в колекцію реліквій Другої світової війни.

”Які жахіття він вигадував, сидячи на цьому троні” - на аукціон виставили сидіння від унітазу Гітлера (Фото) - фото 2
”Які жахіття він вигадував, сидячи на цьому троні” - на аукціон виставили сидіння від унітазу Гітлера (Фото) - фото 3
”Які жахіття він вигадував, сидячи на цьому троні” - на аукціон виставили сидіння від унітазу Гітлера (Фото) - фото 4

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що незадовго до інавгурації Джо Байдена на аукціон було виставлено автомобіль Дональда Трампа з пробігом всього в 11 тисяч кілометрів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини