Головна Новини Світ США Яку несподівану річ привіз Байден в Білий дім
commentss НОВИНИ Всі новини

Яку несподівану річ привіз Байден в Білий дім

Джо Байден цінує свою сім'ю та хоче більше часу приділяти рідним

3 лютого 2021, 19:05
Поділіться публікацією:

Нещодавно в Білому домі вперше з'явилася несподівана річ. Її привіз президент США Джо Байден через деякий час після свого вступу на посаду глави держави,  повідомляє онлайн-видання The Independent.

Яку несподівану річ привіз Байден в Білий дім

Яку цікаву річ розмістив Джо Байден в Білому домі. Фото: rbk.ru

Йдеться про дитяче ліжечко. Зараз воно розташоване на верхньому поверсі резиденції президента. Воно з'явилося в будівлі через маленького онука Джо Байдена — Бо. Дідусь сподівається, що буде проводити більше часу зі своїм онуком.

Варто зазначити, що маленький Бо народився в 2020 році. Малюка назвали в честь сина Джо Байдена, який помір від раку мозку.

Нагадаємо, що онук Байдена став головною зіркою під час інавгураційного концерту, який відбувся двадцятого січня. Урочисті виступи Джо Байден разом із сім'єю дивилися в стінах Овального кабінету Білого дому. Вся родина одягнула маски, окрім маленького онука президента Бо, якому виповнилося 8 місяців. Більшу частину часу дитина провела на руках у дідуся. У Бо був розважливий настрій. Він усміхався, захоплено реагував на співаків та пританцьовував. 

Своєю поведінкою хлопчик розсмішив інтернет-користувачів, які вже встигли заявити, що Бо — найголовніша зірка концерту та всієї церемонії.

Ще одна цікава особа в президентській сім'ї — Джилл Байден, яка зараз обіймає посаду першої леді Америки. Жінка настільки скромною, що більшість навіть не знає її історії та вчинків, які, безперечно, заслуговують на увагу. Сайт “Коментарі” зібрав для вас найголовніші факти з життя Джилл Байден, які допоможуть познайомитися з першою леді краще. Прочитати цікаву інформацію про неї можете тут.

Також рекомендуємо прочитати список номінантів престижної кінопремії "Золотий глобус-2021".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий

5 лютого 2021, 10:15

Дай БОГ Украине прозреть и выбрать такого президента как американский БАЙДЕН,а то украинцы 30 лет попадают из говна в каку.СЛАВА УКРАИНЕ-ГЕРОЯМ СЛАВА...


Новини