Головна Новини Світ США Ютубер із США знайшов автомобіль підлітків, які зникли безвісти у 2000 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Ютубер із США знайшов автомобіль підлітків, які зникли безвісти у 2000 році

Ютубер, який використовує підводне гідролокаторне обладнання для розслідування випадків зникнення безвісти, які не може роками розкрити поліція, знайшов автомобіль

14 грудня 2021, 04:25
Поділіться публікацією:

Ютубер, який розслідує так звані "глухі справи", знайшов автомобіль зниклого підлітка з Теннессі (США) у сусідній річці. Це не менш як четверте подібне відкриття слідчих-любителів за останні два місяці. Про це пише видання The New York Times. Ютубер, який використовує підводне гідролокаторне обладнання для розслідування випадків зникнення безвісти, які не може роками розкрити поліція, знайшов автомобіль, що належить двом підліткам із Теннессі, які зникли безвісти 21 рік тому.

Ютубер із США знайшов автомобіль підлітків, які зникли безвісти у 2000 році

ДТП (фото з відкритих джерел)

Підлітків, Ерін Фостер та Джеремі Бехтел, обидва зі Спарти, (штат Теннессі, США), востаннє бачили 3 квітня 2000 року, коли вони залишали будинок Ерін на її Pontiac Grand Am 1988 року випуску. 42-річний Джеремі Сайдс, провідний обліковий запис YouTube Exploring With Nug, кілька днів обшукував сусідні озера, перш ніж звернути увагу на річку Калфкіллер, що була поруч. Після тривалого дослідження річки, ближче до ночі гідролокатор показав, що його човен пливе над об'єктом у вигляді автомобіля. Вранці він пірнув, щоб визначити марку автомобіля та номерний знак. Це було авто Ерін Фостер. Ютубер зателефонував шерифу округу Уайт, щоб повідомити про знахідку. Згодом слідчі самостійно розслідували місце подій. Неподалік автомобіля вони знайшли людські останки і предмети, що випали з автомобіля.

Батько Джеремі Бехтеля, Рон Бехтел, сказав, що хоча розслідування триває, влада повідомила йому, що вони переконані, що Джеремі та Ерін, яким було 17 і 18 років, потрапили в автомобільну аварію.

Нагадаємо, Тесла потрапив в аварію під час зйомок. Як стало відомо, інцидент стався ще п'ять років тому, проте про подробиці стало відомо лише зараз. Повідомляється, що автомобіль Tesla потрапив у ДТП під час зйомок реклами. Метою ролика було розкриття переваг системи автопілота. Проте, як зазначається у матеріалі, вже у першому ж дублі машина зіткнулася з огорожею на дорозі.

Внаслідок аварії авто втратило можливість пересування своїм ходом. ЗМІ передає, що в рекламному ролику електромобіль повинен був за допомогою автопілота правильно проїхати вулицями, а потім, наприкінці своєї поїздки, припаркуватися біля офісу компанії Tesla. При цьому заявлялося, що система самостійно обирає оптимальний маршрут, аналізуючи ситуацію на дорозі, проте насправді електромобіль пересувався заздалегідь заданим маршрутом.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини