Головна Новини Світ США З'явилася реакція Пентагону на вихід ЗСУ з Авдіївки
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилася реакція Пентагону на вихід ЗСУ з Авдіївки

У Пентагоні наголосили, що без фінансування від Палати представників не зможуть передавати критично необхідні пакети Україні

21 лютого 2024, 08:00 comments1083
Поділіться публікацією:

У Пентагоні відхід українських сил із Авдіївки назвали "стратегічним" – для збереження власної артилерії та снарядів, яких критично не вистачає, без допомоги США. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробила заступник спікера Пентагону Сабріна Сінгх, пише "Укрінформ".

З'явилася реакція Пентагону на вихід ЗСУ з Авдіївки

Пентагон. Фото: з відкритих джерел

Сінгх наголосила, якщо Пентагон не отримає фінансування від Палати представників, то не зможе передавати критично необхідні пакети Україні. Тоді військовим будуть змушені обирати та приймати рішення про те, які міста можуть утримувати зі зброєю партнерів.

"Я не можу прогнозувати, це будуть рішення українців, про які вони можуть говорити. Наразі йде критична боротьба за їх життя та країну, тому ми потребуємо фінансування негайно. Це сигнал тривоги ще з жовтня", – зазначила представниця Пентагону.

Вона висловила припущення, що наразі немає поточних занепокоєнь, хоч і є міста під обстрілами та загрозою.

"Я перенаправлю це питання українцям, але я не впевнена, що вони розкажуть вам свої військові плани. Але вони щодня ведуть боротьбу, щоб утримати кожен дюйм території. Я не можу говорити про конкретне місто", – додала Сабріна Сінгх.

Читайте також на порталі "Коментарі" — від чого залежить подальший результат у війні: які проблеми вирішити Україні з союзниками.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у британській розвідці розповіли, чи вдасться росіянам піти ще далі після захоплення Авдіївки.

Раніше "Коментарі" інформували – ЗМІ дізналися, яку техніку росіяни кидають на Роботино після взяття Авдіївки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини