Головна Новини Світ США Загадкова смерть сім'ї під час походу у Каліфорнії: причина смерті невідома навіть після розтину (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Загадкова смерть сім'ї під час походу у Каліфорнії: причина смерті невідома навіть після розтину (ФОТО)

Проведений розтин тіл загиблих не допоміг встановити причину їх смерті

21 серпня 2021, 15:50
Поділіться публікацією:

У Північній Каліфорнії під час походу безвісти зникла сім'я із собакою. Незабаром їх тіла знайшли на туристичній стежці. Однак причини смерті не вдалося встановити навіть після проведення розтину. Про це повідомляє видання FoxNews.

Загадкова смерть сім'ї під час походу у Каліфорнії: причина смерті невідома навіть після розтину (ФОТО)

У Каліфорнії в поході померла сім'я з собакою. Фото: ethanb822

За словами джерела, Джон Герріш, його дружина Елен Чанг, їхня дочка Мідж і собака були знайдені у вівторок на пішохідній стежці біля бухти Хайтс у Національному лісі Сьєрра. У понеділок ввечері про зникнення сім'ї повідомив у поліцію їх друг. З того часу почалися їх пошуки.

Загадкова смерть сім'ї під час походу у Каліфорнії: причина смерті невідома навіть після розтину (ФОТО) - фото 2

Фото — winknews

Друг загиблих розповів, що Джон не вийшов на роботу у понеділок, тоді він разом із колегами забив на сполох. Всі знали, що напередодні сім'я збиралася вирушити в одноденний похід.

Питання про причини смерті Джона, Еллен, Мідж і домашнього улюбленця поки залишається відкритим. На жодному з тіл не було фізичних ран, таких як постріли або сліди травм, і не було виявлено ніяких передсмертних записок.

Зазначається, що в минулому місяці Національна лісова служба закликала людей не плавати, не ходити вбрід і не допускати домашніх тварин у ті місця через токсичні водорості, виявлених в річці Мерсед біля бухти Хайтс. Слідчі також розглядають версію, згідно з якою смерть членів сім'ї могла настати в результаті цвітіння токсичних водоростей.

На цей момент поліція очікує закінчення токсикологічного дослідження тіл, яке може зайняти кілька тижнів.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що на Волині жінка замовила вбивство колишнього чоловіка, щоб не повертати кредит банку. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт повідомляв про те, що у Кіровоградській області в покинутому колодязі знайшли тіло 16-річної дівчини, яка напередодні зникла. З'явилися страшні подробиці справи, у поліції вже розповіли, кого підозрюють у вбивстві. Подробиці читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини