Головна Новини Світ США Замах на Трампа: кому республіканці виставили ультиматум
commentss НОВИНИ Всі новини

Замах на Трампа: кому республіканці виставили ультиматум

За інформацією Politico, республіканці вимагають відповідей щодо безпеки від Секретної служби

15 липня 2024, 08:10
Поділіться публікацією:

Конгресмен від Республіканської партії США Марк Грін під час розмови в неділю вимагав від директора Секретної служби Кімберлі Читл відповідей щодо спроби вбивства колишнього президента Дональда Трампа. Як передає портал "Коментарі", про це заявив помічник республіканців у Комітеті з питань внутрішньої безпеки Палати представників, повідомляє "Politico".

Замах на Трампа: кому республіканці виставили ультиматум

Замах на Трамп. Фото: із відкритих джерел

Видання зазначає, що ця телефонна розмова є останньою ознакою зростаючого обурення законодавців-республіканців з приводу передбачуваних прогалин у безпеці, які призвели до нападу на Трампа в Бетел-парку цієї суботи, і багато хто вже вказує пальцем на Секретну службу.

Помічник, якому на його вимогу було надано анонімність, сказав, що Грін поставив Читлу низку питань "про те, що призвело до вчорашніх історичних невдач".

Помічник також зазначив, що директор Секретної служби зобов'язався надати комісії "комунікації та документи щодо мітингу". Джерело додало, що республіканська більшість проведе брифінг із Читлом лише для членів у понеділок.

Нагадаємо, 13 липня у Трампа стріляли під час мітингу у штаті Пенсільванія. Він отримав легке вогнепальне поранення.

За даними ФБР, який керував розслідуванням, на мітингу стріляв 20-річний Томас Метью Крукс. Там кажуть, що нападник діяв один, доказів проблем із психічним здоров'ям не виявлено, мотивів поки що не встановлено.

Читайте також на порталі "Коментарі" — колишній президент США Дональд Трамп переписав свою промову, яку мав вимовити на з'їзді Республіканської партії до Мілуокі у четвер, після того, як на нього було скоєно замах.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на мітингу 45-го президента США Дональда Трампа в Пенсільванії глядачі одразу помітили підозрілу людину на даху будівлі біля місця події.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини