Головна Новини Світ США Зеленський має змінити риторику: як схилити республіканців на бік України
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський має змінити риторику: як схилити республіканців на бік України

У комунікації з республіканцями важливо наголошувати на готовності до переговорів

24 липня 2024, 00:45
Поділіться публікацією:

У комунікації з Республіканською партією США українській владі дуже важливо демонструвати готовність до перемовин з Росією та завершення війни, вважає експерт-міжнародник Владислав Фарапонов.

Зеленський має змінити риторику: як схилити республіканців на бік України

Трамп скептично налаштований до України. Фото з відкритих джерел

"Не виключено, що це міг бути прихований зміст розмови Володимира Зеленського з Дональдом Трампом або ж запропонована тема для обговорення на етапі підготовки розмови", — заявив Владислав Фарапонов.

Експерт-міжнародник відзначив, що не таємниця, що зараз Трамп не хоче чути, чому складно або неможливо завершити війну в Україні, а натомість він хоче чути, що Зеленський розглядає варіанти завершення війни.

За його словами, небажання допомагати Україні Трамп, зокрема, озвучив, коли заявив, що Зеленський кожного разу повертається зі Штатів з 60 мільярдами доларів.  

"Частина республіканців не розуміє, чому не можна зараз домовлятися з росією. Хтось з республіканців вважає, що американська допомога розкрадається в Україні. Інші вірять у ще якісь наративи російської пропаганди. Тому українська влада повинна посилювати риторику про готовність до перемовин та завершення війни, щоби відповідні сигнали доходили до республіканців", — резюмував експерт. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кандидат в президенти США Дональд Трамп неодноразово заявляв, що у випадку перемоги на виборах швидко закінчить війну в Україні. Колишній міністр закордонних справ України Павло Клімкін вважає, що Трамп не має реального плану закінчити війну, однак він дійсно хоче це зробити. Колишній очільник МЗС України вважає, що Трамп може підіймати ставки війни та розв’язувати проблемні питання, зокрема погрожувати Росії санкціями та поставками зброї Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини