Головна Новини Світ США Зеленський вже увійде в історію. Соратник Трампа пояснив завдяки чому це станеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський вже увійде в історію. Соратник Трампа пояснив завдяки чому це станеться

Насправді колишній президент США Дональд Трамп поважає очільника України Володимира Зеленського, про це в інтерв’ю Forbes Ukraine сказав екс-посол США в ЄС та в минулому близький соратник Трампа Гордон Сондленд

8 квітня 2024, 21:13
Поділіться публікацією:

Як повідомив Гордон Сондленд, Дональд Трамп відчуває повагу до Володимира Зеленського. За його словами, екс-президенту США сподобалось те, як очільник України повів себе у перші дні повномасштабного вторгнення Росії.

Зеленський вже увійде в історію. Соратник Трампа пояснив завдяки чому це станеться

Володимир Зеленський

Американський дипломат підкреслив, що Трамп захоплюється тим, що у  українців є лідер, який не став боягузом.

"Зеленський увійде в історію фразою, яку сказав на початку війни. "Мені не потрібна евакуація, мені потрібна зброя". Дуже глибокі слова"
, — підкреслив Сондленд .

На його думку, лідери багатьох країн на місці Зеленського в перші дні вторгнення приватним літаком вилетіли б у Швейцарію, при цьому, прихопивши із собою державні гроші. Як додав дипломат, Зеленський виявив велику хоробрість.

При цьому Сондленд відзначив, що Трамп не тримає на Зеленського образу через те, що він у 2019 році відмовився ініціювати антикорупційне розслідування проти компанії Burisma та сина Джо Байдена. Більше того, дипломат стверджує, що Трамп ні до чого не змушував українського президента, просто хотів, щоб той виконав одну зі своїх передвиборних обіцянок та почав боротися із корупцією в країні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що джерела західних ЗМІ із оточення Трампа розповіли, як він планує сприяти завершенню війни Росії проти України протягом 24 годин. Зокрема, республіканець вважає, що війну можна завершити, якщо Київ погодиться віддати країні-агресору Крим та Донбас. При цьому, на його думку, нібито частина українців на цих територіях погодилася б жити під керівництвом Росії. Окрім того, Трамп вважає війну між Україною та РФ війною за території і не вважає, що вона може нести загрозу архітектурі безпеки в тій же Європі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини