Головна Новини Світ США Зеленському виставлять у Давосі вимоги щодо війни: Bloomberg дізнався, що попросять США
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленському виставлять у Давосі вимоги щодо війни: Bloomberg дізнався, що попросять США

Володимир Зеленський заявив, що партнери, які підтримують нашу країну, поки що не тиснуть

11 січня 2024, 21:20 comments1941
Поділіться публікацією:

Партнери зі  Сполучених Штатів будуть  вимагати  від  Києва  вдосконалення  плану ведення війни. Очікують, що це питання обговорюватимуть  з президентом Володимиром Зеленським  на наступному  тижні  в Давосі, де відбуватиметься Всесвітній економічний форум. Про це  інформує  агентство Bloomberg.  Видання  посилається на власне джерело.

Зеленському виставлять у Давосі вимоги щодо війни: Bloomberg дізнався, що попросять США

Володимир Зеленський та Джо Байден (фото з відкритих джерел)

Як стверджує  анонімний співрозмовник видання, з українським  лідером  цю тему обговорюватиме радник президента Сполучених Штатів  з нацбезпеки Джейк Салліван.  Як стверджує  Bloomberg, американські  посадовці  наполягатимуть на цьому найближчим  часом, щоб обговорювати непублічні питання.

Видання пише, що  тепер  українське  військове керівництво  розробляє  плани на 2024 рік. Розглядатиметься повний діапазон варіантів.  Вашингтон стурбований тим, що  розбіжності у поглядах, які існують між Володимиром Зеленським та головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним стають  причиною зволікань  під час розробки  нової стратегії.

Як стверджує співрозмовник агентства, американські  посадовці  хочуть визначитись, як найкраще направляти  підтримку, щоб допомагати Україні захищати себе в наступному  році.

Bloomberg  написав, що розроблення  чіткої військової стратегії, щоб  захистити нинішні  позиції та подальше  просування через російські лінії  буде мати  вирішальне значення. Адже прорив в  найближчі місяці є  малоймовірним.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про реакцію Зеленського на заяви з Італії щодо сигналів про мирні переговори з Росією. Президент України Володимир Зеленський відреагував на інформацію міністра оборони Італії Гвідо Крозетто, який заявив, що спостерігає "важливі сигнали" від обох країн про готовність почати мирні переговори щодо закінчення війни. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

11 січня 2024, 21:54

Знайшли з кого питати. Подивиться на стелю - там більше інформації. Та і Гомер Сімпсон в порівнянні з корумпованим карликом - геній. Цікаво виглядає закономірність: Чим більше до корумпованого комбінатора вимог та докорів розпилу, тим більше від нього відосиків до народу, який стікає кров'ю і в такому вигляді з'являється перед очима Фюрера по ночах. Воякам вже час розробляти тактику відповідальності чиновників депутатів олігархів, які розікрали Україну і довели її до всьо. Щоб після "всьо" цю нечисть не лишати у спокої ніде в світі, в т.ч. Ізраїлі. Буде це моральна відповідальність або інша вирішувати повинен аналог смершу мосаду ...


Новини