Головна Новини Світ США Жахлива трагедія: 13-річна дівчинка жорстоко вбила свою молодшу сестру
commentss НОВИНИ Всі новини

Жахлива трагедія: 13-річна дівчинка жорстоко вбила свою молодшу сестру

Дрібна суперечка між сестрами переросла в криваву бійню, у якій семирічна дівчинка загинула.

сьогодні, 12:38
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

В тихому містечку Тейлор, штат Мічиган, сталася жахлива трагедія. 13-річна дівчинка завдала кілька смертельних ножових поранень своїй семирічній сестрі після, здавалося б, незначної сварки.

Жахлива трагедія: 13-річна дівчинка жорстоко вбила свою молодшу сестру

В США старша сестра вбила молодшу. Фото з відкритих джерел

28 вересня Джейсон Лілберн і його дружина, залишили своїх двох доньок вдома без нагляду дорослих. Старша мала доглядати за молодшою сестрою. За словами батьків, між дітьми ніколи не було серйозних конфліктів, і вони не передбачали жодної небезпеки. Проте цього разу дрібна суперечка перетворилася на трагедію.

Все почалося з нікчемної сварки через записку, яку семирічна дівчинка залишила у ванній із проханням змити туалет. Це розлютило старшу сестру, яка забрала записку, і між ними виникла сварка.

Старша сестра розлюченою пішла до своєї кімнати, але через пів години після сварки, вона озброїлася ножем і завдала молодшій перший удар. Але на цьому все не закінчилося. Старша сестра взяла ще більший ніж на кухні та продовжила атакувати дівчину, завдавши їй понад десять ножових поранень. Семирічна дівчинка померла від отриманих травм у лікарні.

Після вбивства 13-річна дівчина сама викликала швидку допомогу і спокійно описала події під час допиту. Місцеві слідчі були шоковані її байдужістю до скоєного. Підлітку висунули звинувачення в умисному вбивстві, і її судитимуть як неповнолітню. 

"Маленька Джессі Джейн була сонячним промінчиком, завжди хотіла бути на вулиці та кататися на велосипеді. Навіть у наших найгірших кошмарах ми не могли уявити, що щось подібне може статися", — сказав батько дівчаток. 

За словами Джейсона Лілберна, у його двох доньок були "звичайні сестринські бійки", і до цієї трагедії між ними не було жодних тривожних епізодів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про трагічний випадок в Австралії, де крокодил напав на 12-річну дівчинку.

Також "Коментарі" писали, що в Німеччині сталось жорстоке вбивство українця у центрі для біженців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини