Головна Новини Світ США Жінка з бейсбольною битою напала на поліцейського Капітолію
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка з бейсбольною битою напала на поліцейського Капітолію

Зловмисницею виявилася 25-річна Олівія Ромеро

16 жовтня 2021, 17:00
Поділіться публікацією:

У США жінка з бейсбольною битою в руках напала на поліцейського Капітолію, конфлікт закінчився кількома укусами зловмисниці. Про це повідомляє американський телеканал CNN.

Жінка з бейсбольною битою напала на поліцейського Капітолію

Капітолій - фото з відкритих джерел


Інцидент стався приблизно о 09:30 ранку за місцевим часом. Жінка з бейсбольною битою в руках йшла до одного з поліцейських Капітолію і збиралася його вдарити. Офіцери, які були неподалік, зупинили її й намагалися заспокоїти. Однак жінка влаштувала бійку і вкусила одного з представників правоохоронних органів. Зловмисницею виявилася 25-річна Олівія Ромеро. З нею поговорили й відпустили.


Нагадаємо, у Маріуполі біля будинку місцевого активіста і підприємця Олександра Чушикіна сталася бійка, в результаті якої одна людина померла. Журналіст місцевого каналу ТВ-7 В'ячеслав Твердохліб опублікував на своїй сторінці в Facebook відео, на якому зображено, як на території одного з приватних будинків відбувається бійка. На опублікованих в соцмережах кадрах видно, як Олександр Чушикін б'є битою людину. У коментарях під відео місцеві жителі написали, що ця людина померла в автомобілі швидкої допомоги дорогою до лікарні. За даними маріупольського видання MRPL, медики підтвердили цю інформацію, а також розповіли, що у загиблого діагностували відкриту черепно-мозкову травму.


Олександр Чушикін на своїй сторінці в соцмережі заявив, що двоє людей подзвонили йому з пропозицією купити за 15 тис. гривень флешку з компроматом на одного з місцевих бізнесменів, якого Чушикін звинувачує в незаконній діяльності. Активіст каже, що зустріч була запланована на вечір.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини