Головна Новини Світ США Житель США придумав незвичайний спосіб прогуляти роботу
commentss НОВИНИ Всі новини

Житель США придумав незвичайний спосіб прогуляти роботу

Цей спосіб і зовсім позбавив його роботи

24 лютого 2021, 21:35
Поділіться публікацією:

19-річний житель штату Арізона (США) Брендон Соулз повідомив поліції, що його викрали двоє невідомих чоловіків у масках. Але пізніше виявилося, що це все вигадка, і хлопець вирішив просто прогуляти роботу, інсценувавши своє викрадення.

Житель США придумав незвичайний спосіб прогуляти роботу

американець інсценував своє викрадення (фото з відкритих джерел)

Інсайдер повідомляє, що співробітники поліції виявили хлопця біля водонапірної вежі зі зв'язаними руками та банданою замість кляпа. 19-річний хлопець пояснив, що був викрадений двома невідомими чоловіками в масках через те, що його батько нібито заховав в пустелі величезну суму грошей

За словами "потерпілого" він втратив свідомість, коли його везли в автомобілі, а прокинувся вже біля водонапірної башти. Але в ході розслідування правоохоронці з'ясували, що ніяких слідів і мотиву для викрадення не було, що і підтвердили камери відеоспостереження. Тоді хлопець зізнався, що сфабрикував цю історію, щоб не йти на роботу. В кінцевому підсумку він своєї мети домігся, адже після того, що сталося його звільнили.

Нагадаємо, в Австрії 56-річний безробітний житель Мітерлабілль, на півдні Авсріі, Ганс Урл пішов на відчайдушний крок після чергової медкомісії трудової інспекції, яка визнала його працездатним. Чоловік самостійно відпиляв собі ногу. Однак, влада все одно визнали інваліда придатним до праці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 22-річна дівчина, яка проживає в Словенії, вирішила швидким, але жорстоким методом розбагатіти. Разом зі своїм хлопцем, вона пішла на хитрість і відпиляла собі частину руки, щоб отримати мільйон євро страховки. Але план аферистки провалився і їй загрожує два роки тюремного терміну, а її співучаснику — три.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини