Головна Новини Світ США Зірка серіалу "Тарзан" з дружиною трагічно загинув в авіакатастрофі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка серіалу "Тарзан" з дружиною трагічно загинув в авіакатастрофі

Капітан служби порятунку округу Резерфорд Джошуа Сандерс під час брифінгу заявив, що весь екіпаж загинув

31 травня 2021, 03:31 comments4161
Поділіться публікацією:

В Америці загинув актор і музикант Вільям Джозеф Лара разом з дружиною Гвен Шамблін і ще п'ятьма людьми в результаті авіакатастрофи. Про це з посиланням на Федеральне управління цивільної авіації країни повідомляє The Hollywood Reporter.

Зірка серіалу "Тарзан" з дружиною трагічно загинув в авіакатастрофі

Вільям Джозеф Лара (фото з відкритих джерел)

Одномоторне повітряне судно Cessna C501 впало в озеро Персі Пріст недалеко від Нешвілла, штат Теннессі. Літак прямував в міжнародний аеропорт Палм-Біч у Флориді. Капітан служби порятунку округу Резерфорд Джошуа Сандерс під час брифінгу заявив, що весь екіпаж загинув.

 "Ми більше не шукаємо живих", — зазначив він.

Джо Лара народився в Сан-Дієго 2 жовтня 1962 року. Спочатку працював моделлю, а згодом отримав головну роль у кінострічці "Тарзан на Манхеттені" (1989 рік), в якій Король джунглів намагався врятувати свого шимпанзе Читу в Нью-Йорку.

Як повідомляли раніше в родині 81-річного голлівудського актора Рона Елі, який зіграв Тарзана в однойменному серіалі 60-х років трапилася трагедія. Його син жорстоко зарізав ножем власну матір. Вбивство сталося в будинку американського актора, який розташований в курортному районі Санта-Барбара в штаті Каліфорнія. 30-річний син зірки Камерон Елі напав на свою матір і наніс їй кухонним ножем численні поранення.

Правоохоронці та медики, які прибули на місце події лише констатували смерть 62-річної Валері Ландін. Причина такого звірячого вбивства поки невідома. Після нападу 30-річний Камерон Елі намагався втекти, але співробітники поліції в ході пошуків виявили його неподалік власного будинку. Копам довелося застрелити вбивцю, оскільки він "представляв загрозу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини