Головна Новини Світ США ЗМІ пише, що війна в Україні змінюється на користь Москви через "дурного союзника"
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ пише, що війна в Україні змінюється на користь Москви через "дурного союзника"

На думку журналістки Енн Еплбаум, США демонструють себе ненадійним союзником

28 січня 2024, 21:10 comments1452
Поділіться публікацією:

Допоки  в Україні  продовжується   боротьба проти агресії РФ,  в світі  почали забувати про жахіття війни, думаючи про  власні  проблеми . Так  висловилась  журналістка The Atlantic Енн Еплбаум. 

ЗМІ пише, що війна в Україні змінюється на користь Москви через "дурного союзника"

Війна в Україні (фото з відкритих джерел)

Як вона продовжила, допоки світ  говорить  про "тупикову" ситуацію на фронті, Україна лишається все такою    відважною та  вигадливою, як і було на початку війни. Але в  Києві  зараз сильно обмежені  в боєприпасах і все може закінчитись тим, що  Сили  оборони просто не  матимуть  можливості продовжити боротьбу. 

"Ще глибшу, ширшу хвилю удару спричинить зростаюче усвідомлення того, що Сполучені Штати є не просто ненадійним, а несерйозним союзником. Дурний союзник. ЄС витрачає на Україну більше грошей, ніж американці. Але поки що не може виробляти стільки, скільки у США є на складах", – написала  Еплбаум. 

Як вона продовжила, вагання Вашингтону  надати  Україні зброю переконало  союзників у "політичній некомпетентності" США та   посилає повідомлення РФ та Китаю про те, що Сполучені Штати  "є виродженою, вмираючою державою". 

"Для зовнішнього світу жодна логіка цих рішень не має сенсу. Все, що вони бачать, це те, що американська політична система була захоплена та виведена з ладу радикальною, проросійською фракцією на чолі з Трампом – опальним екс-президентом, який використовував насильство та обман, щоб намагатися залишитися на посаді", – пояснила  Еплбаум. 

Згадуючи Трампа, журналістка  стверджує, що він хоче  використавши українське питання,  повернути собі президентське крісло: "Його мотиви відверто егоїстичні: він хоче, щоб кордон між США та Мексикою залишався хаотичним, щоб він міг використати це питання у своїй кампанії. Він не хоче, щоб Байден отримав користь від будь-якого передбачуваного рішення чи прогресу. І йому байдуже, чи в результаті в Україні закінчаться боєприпаси", – завершила  Еплбаум. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в США помітили різницю повідомлень з Кремля

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

28 січня 2024, 22:08

Прозріння настає! Не з усім можна погодитись: 1. Не варто все на Трампа списувати - він не один, а недолуги якраз демократи. Саме вони бігли з Афганістану, програли північну Корею, східну Європу, ... 2. Егоїстичним нахабним і дурним союзником - є юдейці взагалі і корумповані совкові гопникі в Україні. Ставка на гниле застаріле брехливе грабіжницьке тоталітарне і божевільне - є помилкою. Головний висновок: подвійні стандарти зумовили програш "золотого мільярда" (панування розбещує, а абсолютне панування - ще більше) - він втратив гегемонію, світ змінився і став багатополярним. Україна буде ще триматись і втрачати, але їй ніщо не допоможе - не відбулась.


Новини